Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir’in İlk Transfer Hedefi Hakan Çalhanoğlu

Galatasaray Başkan adaylarından İbrahim Özdemir seçilmesi halinde yapacakları hakkında açıklamalarda bulundu.

11.06.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-17:34)

Güçlü ve yeni biri yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen İbrahim Özdemir, yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

'Yeni seçilecek yönetimin 300 milyon lira acil ödeme yapması gerektiği, yeni bir konu değil. Mevcut başkan Mustafa Cengiz de, diğer adaylar da hep bunu dile getiriyorlar. Bunu söyleyenler Galatasaray’ın büyüklüğünü ve nelere kadir olduğunu bilmeyenler! 300 milyon lira diye telaffuz edilen rakamın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Çünkü biz 2 senedir mali genel kurul yapmadık. Böyle olduğu için de elimizde sadece söylentiler var.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ FATİH TERİM

3 sene boyunca yönetim ile teknik heyet iyiydi. Birbirlerinin her türlü sorunlarına, sıkıntılarına göğüs gerdiler. Sonra ne oldu da bunlar ‘düşman kardeşler’ haline geldiler? Bunu anlamak mümkün değil! Bu yanlış bir şeydir. Ama şu an kulübün, futbolun içerisindeki bütün olayların hakimi Fatih Terim’dir. Görev bize düşerse, ilk yapmamız gereken; kendisiyle oturup konuşmaktır. Ama Fatih Hoca ‘Ben sizinle çalışamıyorum’ dediği anda Galatasaray’ın hocasız kalma gibi bir durumu olmaması lazım. Şu anda hazırlığımız yok çünkü önceliğimiz Terim’dir.

TRANSFERDE İLK HEDEF HAKAN ÇALHANOĞLU

Transferde alakalı çalışmalarımız var. Benim gölümden geçen ilk futbolcu Hakan Çalhanoğlu. Galatasaraylılık duruşu ve Galatasaraylı oluşu ile. Ama imkanlar buna el verir mi, bilemem. Galatasaraylı ve Türk olması nedeniyle gönlümden geçen odur. İnşallah sponsor desteği ile Hakan Çalhanoğlu hedefimizdeki ilk futbolcudur.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal