10.03.2022-10:54 (Son Güncelleme:25.06.2022-15:47)


1

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimi önümüzdeki sezon öncesinde transferde hareketli saatler geçiriyor. Sarı kırmızılılarda tek hedef geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklığını taraftarlara unutturabilmek.



2

Dursun Özbek, yönetiminde yer alan isimlere Arturo Vidal transferini bitirmeleri yönünde gerekli talimatları vererek beklemeye koyuldu.



3

Yeni sezon öncesi yoğun bir transfer arayışı içinde olan Galatasaray, Inter formasını terleten Arturo Vidal ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. 34 yaşındaki Şilili futbolcu ile ilgili yaz transfer döneminde önemli gelişmelerin olduğu aktarıldı.



4

Bu anlamda sarı kırmızılıların futbolcunun transferi için yakın takibe geçtiği öğrenildi. Galatasaray'ın yoğun ilgisi nedeniyle Vidal'in de bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.



5

Sezon sonunda Inter ile sözleşmesi sona erecek olan Vidal'in şimdiye kadar İtalyan devinden bir teklif almadığı ve büyük ihtimalle takımdan ayrılacağı ifade edilmekte.



6

Şili basınına göre tecrübeli orta saha olan yıldızın sezon sonuna kadar tüm teklifleri değerlendirdikten sonra kesin kararını vereceği öğrenildi.



7

Çok önemli bir kariyere sahip olan Vidal, Inter'den önce Barcelona, Bayern Münih ve Juventus formalarını terletti. 2020'den bu yana Milano'da kariyerini sürdüren yıldız isim, Şili Milli Takımı'nda 131 kez görev yaparken 32 gol kaydetti.



8

Bu sezon Inter'de 31 karşılaşmada görev yapan Arturo Vidal 2 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR