19.01.2022-11:54 (Son Güncelleme:19.01.2022-12:08)


1

Fatih Terim sonrası Domenec Torrent'i göreve getiren Galatasaray'ın, Ukraynalı teknik direktör Andriy Shevchenko'ya teklif yaptığı ortaya çıktı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yakın zamanda çok kritik gelişmeler yaşandı. Takımda teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.



3

Fatih Terim ile yolların ayrıldığı takımda yerine gelecek isim çok büyük merak konusu haline gelmişti. Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine ise İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent oldu.



4

Galatasaray'da Domenec Torrent'in takıma gelmesi büyük ses getirirken, Domenec ile anlaşma sağlanmadan önce çok önemli bir isme teklif götürüldüğü ortaya çıktı.



5

Sarı kırmızılıların son olarak Genoa'yu çalıştıran Shevchenko'ya teklif götürdüğü öğrenildi.



6

Ukrayna basınından gelen haberlere göre teknik adama, Genoa'dan ayrılmadan önde Galatasaray teklifte bulunmuş. O süreçte İtalya ekibinin başındaki görevini resmi anlamda sürdüren Shevchenko'nun bu teklifi reddettiği aktarıldı.



7

Sarı kırmızılılar, 11 Ocak'ta Domenec Torrent'in yeni teknik direktör olacağı kesinlik kazanırken Andriy Shevchenko ise 15 Ocak'ta resmi olarak Genoa ile yollarını ayırma kararı aldı.



8

Polonya Milli Takımı ve Benfica ile adı geçen Andriy Shevchenko'nun, Dinamo Kiev'de Mircea Lucescu'dan görevi devralabileceği ise söz konusu. Ukraynalı ünlü teknik adamla ilgili gelişmeler futbolseverler tarafından büyük merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR