01.04.2024-13:17 (Son Güncelleme:01.04.2024-13:17)


1

"Gaddar" dizisi, reytinglerde beklenen başarıyı sağlayamadı. Bu durum izleyicileri tarafından da eleştirilirken, Gaddar dizisinde radikal bir değişikliğe gidileceği öne sürüldü.



2

Gaddar dizisinin kadrosunda önemli değişiklikler yaşanmakta. Çıkan son haberlere göre, diziye yeni bir isim katılıyor ve bazı oyuncuların ayrılacağına dair iddialar da gündeme geliyor.



3

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimlerin yer aldığı kadroda, yapılan önemli bir karar dikkatleri üzerine çekti.



4

Reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayan dizi, rakipleri karşısında istenilen seviyede performans gösteremeyince yapımda ciddi dengelerin değişeceği haberleri gündeme geliyor.



5

Gaddar dizisinden, beklenmedik bir ayrılık haberi geliyor. Bu haber, izleyicileri şaşırtırken dizinin geleceği hakkında da spekülasyonlara neden oldu.



6

Ayrılık haberinin perde arkasındaki detaylar ise merak konusu. Oyuncuların ve yapımcıların bu kararın arkasındaki sebepleri ve sonuçları hakkında yapacakları açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin karakterlerinden Kurt'u canlandıran Uğur Yıldıran'ın diziden ayrılacağı iddiaları ise hayranları tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Bu ayrılığın diziye etkisi ve karakterin veda sahnesinin nasıl olacağı ise merakla beklenen konular arasında. Son olarak, dizinin takipçileri için merakla beklenen bir haber geldi: Korkut Zakkum karakterini başarıyla canlandıran İbrahim Çelikkol'a, ailenin zeka küpü ve entelektüel ismi Kalender'i canlandıracak yeni bir isim katılıyor. Anıl İlter, "Gaddar"ın Kalender'i olarak izleyici karşısına çıktı. Zakkum ailesinin trajik geçmişi, özellikle babalarının annelerini gözleri önünde öldürmesiyle damga vurmuş durumda.



7

'Gaddar'ın yeni bölümünde Ekber'in Enver'e karşı planlarıyla acımasız Zakkum Kardeşler oyuna dahil oldu. Onlara karşı Dağhan, Müdür ve Enver birlik olurken bölümün finalinde Dağhan'ın Zakkum Kardeşler'in eline düşmesi yeni bölüme dair ipucu verdi. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ı başrollerinde buluşturan 'Gaddar' dengeleri değiştiren yeni bölümünde Dağhan'ın Gaddar kimliğinin ortaya çıkma ihtimaliyle karşı karşıya kaldığı bölümde onun yanında olan insanların yardımıyla Ali'nin şikayetini geri çekmesi bu riski ortadan kaldırdı. Ekber'in evinde kendini tutamayan Yağmur, Ekber'i silahla yaralarken Ekber Enver'e karşı planlarını büyütüp acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler'i savaşına dahil etti. Zakkum Kardeşler'in en küçüğünü öldüren Dağhan'ı öğrenen büyük abi Korkut ise Dağhan'ın peşine düştü. Bölümün finalinde Korkut'un oyununa gelen Dağhan, kardeşlerin eline düşmekten kurtulamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr