Fulya ile Umudun Olsun Programının Sunucusu Fulya Öztürk Kimdir?

Uzun süreli muhabirlik deneyimi sonrası kendi programını sunmaya başlayan Fulya Öztürk nereli, evli mi? Fulya Öztürk hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.

25.01.2020-18:01 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-17:58) Fulya ile Umudun Olsun Programının Sunucusu Fulya Öztürk Kimdir?

Uzun süre CNNTürk muhabirliği yapan Fulya Öztürk, bu yıl Fulya ile Umudun Olsun programına başladı. Bugünkü programda cinsel içerikli konuların vuku bulması üzerinde tekrardan gündeme gelen Fulya ile Umudun Olsun’un sunucusu Fulya Öztürk kimdir?

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Gazeteci ve muhabirliğiyle gündemden tanıdığımız Fulya Öztürk, kendi programıyla adından daha fazla söz ettirmeye başladı. 1989 Adana doğumlu Fulya Öztürk, Adana’nın Seyhan hayata gözlerini açtı. İlk ve orta öğrenimini Adana’da gören Fulya Öztürk, 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu sene televizyon kariyerine başlayan Öztürk, 2007 yılında Staj Tv’de staja başladı. Profesyonel iş kariyeri 2008 yılında CNN Türk’te başladı. 2010 yılında CNN Türk haber merkezinde görev almaya başlayan Fulya Öztürk, 3 sene kurgu editörlüğü yaptı. Belgesel ve haberlerin kurgularını düzenledi. 2013 senesinde saha muhabirliğine başladı. 2020 yılında İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi tarafından yılın en iyi sunucusu ödülünü kazandı. Birçok ödüle sahip Fulya Öztürk, 12 Temmuz 2021 tarihinde Fulya ile Umudun Olsun’un sunucusu oldu. Fulya Öztürk evli değil ve çocuk sahibi olmadığı biliniyor. Fulya Öztürk'ün boyu 168, kilosu 54'tür. Kendisi Oğlak burcudur.

GÖÇMENLER HAKKINDA BELGESELİYLE SES GETİRMİŞTİ

Öztürk, habercilik yaptığı dönemde İzmir'e gelen Suriyelilerin yaşamını anlattığı "Sığamayanlar" büyük ses getirmişti. 


FULYA İLE UMUDUN OLSUN GÜNDEM KONUSU OLUYOR

Müge Anlı, Esra Erol ve Didem Arslan’dan sonra Fulya Öztürk de insanlara yardımcı olma temalı programlara başladı. Fulya ile Umudun Olsun’da bugün bir katılımcı yaptığı hareketle sunucuyu şok etti. Katılımcı Celal Bilgin, sosyal medyada izlediği cinsel içerikli videodaki kadının eşi olduğunu iddia etti. Kadını ameliyat izlerinden tanıdığını dile getiren Celal Bilgin, kadının eşi Güldeniz Bilgin olduğunu iddia etti.  

CELAL BİLGİN, YAPTIĞI HAREKETLE FULYA ÖZTÜRK’Ü ŞOK ETTİ

İnternetten tanışıp evlendiği 18 aylık eşi hakkında Celal Bilgin şok iddialarda bulundu. Birlikte bir de çocuk sahibi olduklarını söyleyen Bilgin, görüntüler sonrası kesinlikle çocuk için dna testi istiyor. Delil olaraksa sosyal medyada izlediği cinsel içerikli videoyu Fulya Öztürk’e göstermekte buldu. Videoyu açıp canlı yayında izlemeye başlayan Celal Bilgin, Fulya Öztürk’ü şok etti. Fulya Öztürk videodan uzaklaşırken, Tövbe Yarabbi sesini kapat ben dinleyemem böyle şeyleri, ben izleyemem bunlar meraklı dediği uzaktan duyuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal