Fuhuş Baronunun Senelik Kazancı Dudak Uçuklattı

Bodrum’daki fuhuş çetesinin lideri olan ve fuhuş baronu olarak tanınan Ö.K. ile çete mensubu 14 şahıs tutuklandı. İzmir’deki lüks villasında yakalanan fuhuş baronunun senelik kazancının ise 5 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

15.08.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-16:03) Fuhuş Baronunun Senelik Kazancı Dudak Uçuklattı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi görevlileri, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  altı aylık teknik ve fiziki izlemeden sonra, Gümbet ile Bitez mahallelerindeki evlere fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda fuhuş yaptıkları tespit edilen Rusya, Belarus, Kırgızistan ve Özbeskistan uyruklu 29 kadın yakalandı.

Emniyet güçleri, uzun senelerden bu yana ilçede fuhşa aracılık ve yer sağladıkları öne süren 21 şahsı Bodrum’da, elebaşı olduğu tespit edilen bir şahsı da İzmir’deki lüks villasında buldu. 'Fuhşa teşvik, zorlama, aracılık ve yer temin etmek' suçlamalarıyla yakalanan 22 şahıstan dokuzu geçen gün, 13’ü bugün Bodrum Adliyesine gönderildi. Operasyonda yakalanan 29 kadın da sınır dışı edilmek için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.

FUHUŞTAN SENEDE 5 MİLYON TL KAZANIYOR

Geçen gün ve bugün adlı makamların karşısına çıkan sanıklardan fuhuş baronu Ö.K. başta 14’ü tutuklanırken, altısı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İki kişiye de para cezası verildi.

Diğer taraftan tutuklanarak cezaevine yollanan zanlılardan bir takımının fuhuştan senede birkaç milyon kazanç sağladığı öğrenildi. Fuhuş baronu Ö.K.’nın da senelik kazancının kadın ticaretinden 5 milyon TL olduğu tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal