Fransız Doktordan Korkunç Coronavirüs Açıklaması

Salgının en çok etkili olduğu Avrupa ülkelerinden biri olan Fransa'da doktorlar sokağa çıkmayın uyarısında bulundu. Durumun ciddi olduğunu aktaran doktorlar, "Hastalar içeriye konuşarak geliyor, 2 saat sonra boğuluyorlar." dedi.

23.03.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-13:29) Fransız Doktordan Korkunç Coronavirüs Açıklaması

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını, Çin'den sonra en çok İtalya'da etkili oldu. İtalya virüsün merkez üssü konumuna gelirken, birçok Avrupa ülkesinde virüsün görülmesine neden oldu. Virüsten en çok etkilenen Avrupa ülkelerinden biri ise Fransa oldu. 

"LÜTFEN DIŞARIYA ÇIKMAKTAN VAZGEÇİN"

Fransız bir doktor konuyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu ve virüsün ciddiye alınması gerektiğinin altını çizdi. Son 24 saatlik süreci değerlendiren doktor, Paris bölgesindeki hastanelerde yüzde 20'lik artış olduğunu belirtti ve "Hastaların yüzde 35'i solunum cihazına bağlı. İçeriye konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar. Lütfen dışarı çıkmaktan vazgeçin. Bu hayal dahi edemeyeceğiniz kadar ciddi." dedi.

TÜRKİYE'DE VATANDAŞLAR BİLİNÇSİZCE DAVRANIYOR

Ülkemizde de yetkililer 'Evde kal' çağrısını sürekli olarak yinelemeye devam ediyor. Fakat coronavirüs salgınını ciddiye almayan ve bilinçsizce davranan halk, sahil koridorlarını doldurmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklama ile coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının 30'a yükseldiğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal