Fransa'da Yeni Lider Lille!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, şampiyonluk yarışını oldukça yakından ilgilendiren mücadelede deplasmanda şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Paris Saint Germain'e karşı 1-0 galip gelerek liderliğe yükseldi.

04.04.2021-10:59 - (Son Güncelleme: 04.04.2021-10:59) Fransa'da Yeni Lider Lille!

Milli futbolcularımız Yusuf Yazıcı, Mehmet Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın forma giydiği Lille'de bizim çocuklardan sadece Burak Yılmaz, Paris Saint Germain karşılaşmasında forma şansı bulabildi.

Koronavirüs test sonuçları pozitif sonuçlanan Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik, ligdeki bu kritik virajda Paris Saint Germain karşısında forma giyemedi.

Fransa Ligue 1'de 31. Hafta mücadelesinde şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele veren Paris Saint Germain ve Lille karşı karşıya geldi.

Parc des Princes Stadyumu'nda Paris Saint Germain'in ev sahipliğindeki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ise konuk ekip Lille oldu. Henüz dakikalar 20'yi gösterirken David ile golü bulan konuk ekip bu kritik karşılaşmada 1-0 öne geçmişti. 

İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken Lille soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarının başlaması ile birlikte artan bir Paris Saint Germain baskısı vardı. Paris'in bu baskılı oyununa karşı iyi bir savunma başarısı gösteren Lille, aynı zamanda bulduğu kontra atak fırsatları ile de farkı 2'ye çıkarmak istedi. 

Karşılaşmanın son anlarına doğru girildikçe hem gerginlik hem de fauller atmaya başlayınca iki ekip oyuncuları arasında kısa süreli tartışmalar yaşanmaya başladı.

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz'in ikinci yarıda 73. dakikada oyuna dahil olduğu karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın bitimine çok kısa bir süre kala ise iki ekip arasındaki gerilim iyice yükseldi ve Paris Saint Germain'den Neymar, Lille'den ise Thiago Djalo ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Lille, şampiyonluk yolundaki bu kritik deplasmanda Paris Saint Germain'i mağlup ederek Fransa Ligue 1' liderliğe yükseldi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal