Fransa'da Muhalefet: Macron Kontrolünü Kaybetti

Fransa'da aşırı sol hareket 'Boyun Eğmeyen Fransa'nın lideri ve milletvekili Jean-Luc Melenchon, Erdoğan ile Macron tartışmasında Macron'un kontrolünü tamamen kaybettiğini söyledi.

27.10.2020-10:44 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-10:29) Fransa'da Muhalefet: Macron Kontrolünü Kaybetti

Fransa'da eski Cumhurbaşkanı adayı, "Boyun Eğmeyen Fransa" adlı aşırı sol hareketin lideri ve milletvekili olan Jean-Luc Melenchon, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tartışmada Macron'a destek vermeyeceğini, Macron'un durumun kontrolünü tamamen kaybettiğini belirtti.

France Inter radyosuna mülaket veren Melenchon, daha önce Macron'u defalarca desteklediğini fakat artık yapabileceği en iyi şeyin sessiz kalmak olacağını söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı'nın Suriye ve Libya'da karşı karşıya geldiği Türkiye ile NATO'da neden müttefik olduğunu sorgulamadığını belirten Melenchon, "Dün akşam Macron, sebebini kimsenin anlamadığı bir dizi twit attı. Macron artık durumun kontrolünü kaybetti." dedi.

"FRANSA ALAY KONUSU OLDU"

Aşırı solcu lider, Macron'un destek dilenmek yerine ne strateji uygulayacağını düşünmesi gerektiğini dile getirdi ve "Fransa alay konusu olmuş, Macron twit atmak dışında ne yapmayı planlıyor?" ifadelerini kullandı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal