Fransa Ligue 1 Başkanı Vincent Labrune, Kylian Mbappe'nin transferiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi!

La Liga Başkanı Javier Tebas'ıni Kylian Mbappe'nin yeni kontratına yönelik eleştirilerinin ardından Fransa Ligue 1 Başkanı Vincent Labrune Tebas yanıt verdi. Labrune açıklamasında Fransa'daki kulüplerin karalanmaya çalışıldığını aktardı.

27.05.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-10:53) Fransa Ligue 1 Başkanı Vincent Labrune, Kylian Mbappe'nin transferiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi!

Avrupa'da yaz transfer döneminde geleceği en çok merak edilen isimlerden birisi Kylian Mbappe olmuştu. Oyuncu ile Paris Saint Germain dev bir anlaşmaya imza atmış ve Fransız yıldız takımında kalmıştı. Fransız futbolcunun yeni kontratına ilişkin ise oldukça dikkat çeken demeçler gelmekte.

Söylediği sözler büyük yankı uyandırdı

Mbappe'nin Fransız devinde kalacağının resmiyet kazanmasının ardından La Liga Başkanı Javier Tebas, 'PSG’nin Kylian Mbappe’nin sözleşmesini uzatmak için ödeyeceği uçuk bedeller futbola hakaret niteliğindedir. PSG Başkanı Nasır el-Halifi Süper Lig oluşumu kadar tehlikeli bir isim.' ifadelerine yer vermişti. Yaptığı açıklamalar gündeme oturmuştu.


Eleştirilere mektupla cevap verdi

Fransa Ligue 1 Başkanı Vincent Labrune ise Tebas'ın eleştirilerine bir mektupla cevap verdi. Tebas mektubunda, 'Real Madrid ve Barcelona, son 10 yılda kuralları tamamen ihlal etti. 6 kez transfer rekoru kırıldı ve Real Madrid, dünyanın en fazla maaş alan oyuncularından iki tanesini yedek kulübesinde oturtuyor. Barcelona'nın borcu 1.5 milyar Euro seviyesinde. Tüm bunlar ortadayken bizim kulüplerimizi kötülemek ve suçlamak tamamen yanlış.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal