Fransa Cengiz Ünder’i konuşuyor: Lionel Messi ile yarışıyor

Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya’da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, bu sezonun en başarılı isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Fransız ekibi Cengiz’in olağanüstü performansıyla ligde yıllar sonra şampiyonluk mücadelesi veriyor.

09.03.2023-09:44 - (Son Güncelleme: 09.03.2023-17:23) Fransa Cengiz Ünder’i konuşuyor: Lionel Messi ile yarışıyor

PSG ile ligde şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya’da milli futbolcumuz Cengiz Ünder, sezonun ön çıkan isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Cengiz, yakaladığı başarılı istatistik ile takımını zirvede tutmayı başarırken, aynı zamanda Lionel Messi ile zirvede yer alıyor. 

Lionel Messi ile yarışıyor

Cengiz Ünder'in performansı ile ilgili müthiş bir detay ortaya çıktı. Yetenekli kanat oyuncusu, eğer takımına skor anlamında katkı sağlarsa, Marsilya o maçı kaybetmiyor.

Son olarak ligin güçlü ekiplerinden Rennes’i deplasmanda 1-0 yenen Marsilya’da golün asistini yapan Cengiz Ünder, Fransa’da manşetleri süsledi. 

Cengiz Ünder

Ayrıca bu alanda Lionel Messi ligin en iyisi olurken, Cengiz Ünder de aynı listede üçüncü sırada yer aldı ve dikkatleri üzerine çekti.

Her geçen gün üzerine koyuyor

Gün geçtikçe daha da olgunlaşan ve adeta takımın liderlerinden biri haline gelen Cengiz Ünder için Fransız basını da pek çok övgüde bulunurken, yetenekli oyuncunun beklenen potansiyeline ulaşması, Marsilyalı yöneticileri de ayrıca mutlu ediyor. Zira ligde iddialı konumda olmaları ve olası bir kârlı transfer ihtimali, tamamen bu performans ile orantılı olarak gelişiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal