Franck Haise kimdir? Galatasaray yeni teknik direktörü mü olacak? Franck Haise hangi takımları çalıştırdı?

Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlaması beklenen Galatasaray’da Franck Haise ismi son zamanlarda sıkça gündeme geliyor. Peki Franck Haise kimdir? Galatasaray yeni teknik direktörü mü olacak? Franck Haise hangi takımları çalıştırdı? İşte teknik adam hakkında merak edilenler...

18.04.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-11:47) Franck Haise kimdir? Galatasaray yeni teknik direktörü mü olacak? Franck Haise hangi takımları çalıştırdı?

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en başarısız sezonlarından birisini geçiren Galatasaray’da sezon sonunda İspanyaol teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yapılması beklene Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Galatasaray Başkanı adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu’nun sarı kırmızılı takımın başına getirmek istediği isimlerin başında Fransa Ligi takımlarından Lens’in teknik patronluğunu yapan Franck Haise olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Franck Haise’in kim olduğunu, teknik direktörlük kariyerinde hangi takımları çalıştırdığını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.

Franck Haise kimdir?

Franck Haise 15 Nisan 1971 tarihinde Fransa’nın Seine-Maritime şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatını noktaladıktan sonra çeşitli takımlarda görev alan Fransız teknik adam Fransa Lig 1 ekiplerinden Lens’in başında bulunuyor. Lens takımında öncelikli olarak 3-4-1-2 diziliş sistemini tercih eden Haise’nin 3-5-2 ve 3-4-3 sistemlerini de tercih ettiği görülmüştür. Favori bir sistemi olmadığını ifade Franck Haise, futbolculuk hayatından alışık olduğu için 3’lü dizilişleri tercih ettiğini ifade etti.

Franck Haise kimdir

Galatasaray’ın yeni teknik direktör adayları arasında Okan Buruk, Nuri Şahin, Fatih Terim gibi yerli isimler yer alıyor. Franck Haise ise şu sıralarda Fransa Ligi’nde Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermeye devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal