Fox TV'de başlayacak 6 yeni dizi

Art arda sürekli olarak başarısız olan ve tutmayan diziler Fox TV yönetimini çileden çıkardı! Fox TV yöneticileri diziler ile ilgili yaşadıkları hayal kırıklıklarının ardından çok daha istekli bir şekilde sektörden yeni dizi talep etmeye başladılar. Fox TV yeni sezona tam 6 yeni dizi ile başlayacak. Peki yeni sezonda Fox TV ekranlarında başlayacak olan bu yeni diziler neler? Başlayacak olan dizilerin konusu ne? Detayları haberimizin içeriğinde..

20.04.2022-23:19 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-23:19) Fox TV'de başlayacak 6 yeni dizi

Art arda sürekli olarak başarısız olan ve tutmayan diziler Fox TV yönetimini çileden çıkardı! Fox TV yeni sezona tam 6 yeni dizi ile başlayacak. Fox TV yöneticileri diziler ile ilgili yaşadıkları hayal kırıklıklarının ardından çok daha istekli bir şekilde sektörden yeni dizi talep etmeye başladılar. Geçtiğimiz sezonda yaz döneminde yalnızca Aşk Mantık İntikam adlı dizi ile sınırlı kalan ve sezon içerisinde de 12 tane dizi ile büyük bir atak yaparak sektörde ilerleyen kanal yönetimi, peş peşe yeni projeler ortaya koyup resmen çılgınlık seviyesinde bir dizi atağını başlatıyor. Peki yeni sezonda Fox TV ekranlarında başlayacak olan bu yeni diziler neler? Dizilerin konusu ne? Detayları haberimizin içeriğinde..

Fox TV ekranlarında sezon bitimine doğru yeni diziler izleyiciler ile buluşacak. Aynı zamanda yaz dönemi için de kanal yönetimi daha şimdiden 3 tane dizisini belirlemiş ve dizi atakları da hiç hız kesmeden gelmeye devam edecek gibi duruyor.. Birbiri ardınca dizileri ekranlara taşıyan ve kısa zaman içinde de yayından kaldıran Fox TV, resmen bir dizi öğütme makinesine dönüştü.

fox tv

Sezon başından itibaren kanal tarafından yayınlanan ve çok kısa bir süre sonra da ekranlara veda eden o dizilerin neler olduğunu bir hatırlayalım: Uzak Şehrin Masalı, Elbet Bir Gün, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Elkızı, Kanunsuz Topraklar ile Son Nefesime Kadar...

Yukarıda saymış olduğumuz bu dizler Fox TV kanalının bu sezon içerisinde ekranlara taşıdığı ve birçoğu da kısa bir süre sonra ekranlardan ayrılan yapımlardır. Aşk Mantık İntikam dizisi ise oldukça başarılı bir iş çıkardı ve 22 Nisan 2022 Cuma akşamı yayınlanacak olan 42. bölümünde final yaparak hem ekranlara hem de seyircisine veda edecektir. Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi de beklenenden çok daha iyi bir ivme yakaladı ancak son zamanlarda reyting sıralamasında düşüş yaşamasına karşın sezon bitimine kadar yurt dışı başarısının motivasyonu ile yoluna devam edecek.

Geriye ise yalnızca Yasak Elma ile Mahkum adlı diziler kaldı.. Yani, Fox TV 'nin bu sezon için duyurusunu yapmış olduğu 12 dizi arasından 10 tanesi daha ekranlardan ayrılacak. Fakat kanalın yeni projeleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. İşte Fox TV 'nin yeni sezon projeleri..

Fox TV Gülümse Kaderine

Gülümse Kaderine

Gülümse Kaderine adlı bu yeni dizi 27 Nisan 2022 Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç ile Aslı Sümen gibi birbirinden değerli ve yetenekli oyuncular yer almaktadır. Dizinin konusu ise yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata karışma öyküsü anlatılmaktadır. Gülümse Kaderine adlı yeni dizinin ardından Fox TV ekranlarının yeni dizi atakları da gelmeye devam edecek.

İyilik

İlk önce Kapımdaki Düşman şeklinde adlandırılan ve sonrasında da İyilik ismi verilen yeni dizi 29 Nisan 2022 Cuma akşamında ilk bölümü ile ekranlarda seyirci ile buluşacak. Çeşitli entrikalar ile dolu olan bu dizinin hikayesi Yasak Elma tarzını anımsatan bir yapım olacak ve Medyapım tarafından hayata geçirilecek.

Dizide Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş başrol olarak yer alacak olan isimlerdir. İyilik, mutlu olan bir ailenin yasak bir aşk yüzünden nasıl sarsıldığını konu edinmektedir. Dizi bu ay sonunda başlayacak ve Fox TV 'nin yeni dizi atakları bununla da sınırlı kalmayacak.

Kusursuz Kiracı

Fox TV 'de çok yakın bir zamanda yayınlanacak olan başka bir yeni dizi ise Kusursuz Kiracı 'dır. Çekimleri başlayan dizinin başrollerinde ise güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü yer almaktadır. Dizi, bir apartmanda insanlar arasında yaşanmakta olan ilişkileri anlatıyor ve iki başrol oyuncusu da dizide sergiledikleri internet gazetesindeki muhabir rolleri ile dikkat çekmektedirler. Mona ile Yakup karakterlerinin anlatılan hikayesi gençleri de etkisi altına alacak gibi görünüyor.

Fox TV ekranlarının Haziran ayı ile beraber yayınlanacak olan ve yaz dönemi için de 3 ayrı yeni dizisi daha var. Bu sezon peş peşe yeni dizilere yatırım yapan ve çoğunda da istediği verimi alamayan Fox TV, 3 tane daha yazlık yeni dizi ile sektörde büyük bir atak yapacak. Yaz dönemi için hazırlanan bu 3 yeni dizi ise şu şekildedir;

Fox TV Gizli Kalsın

Gizli Kalsın

Fox TV ekranlarının öne çıkacak olan ilk yazlık yeni dizisi Gizli Kalsın, iki sivil polisin eğlence dolu hikayesini ekranlara taşıyacak. Yakışıklı oyuncu Halit Özgür Sarı ile güzeller güzeli oyuncu Sinem Ünsal 'ın başrollerinde olacağı bu yapımın oyuncu kadrosuna ise pek çok başarılı ve iddialı isim dahil edildi. Söz konusu o oyuncular ise Şinasi Yurtsever, Şebnem Sönmez ile Tardu Flardun.

Fox TV Senden Daha Güzel

Senden Daha Güzel

Fox TV 'de yaz aylarında öne çıkması beklenen başka bir iddialı yapım da sempatik güzel Cemre Baysel ile yakışıklı oyuncu Burak Çelik 'in başrol olarak yer alacakları Senden Daha Güzel adlı dizi. Geçtiğimiz sezonda Baht Oyunu adlı romantik komedi dizisinde çok iyi bir iş çıkaran ve romantik komedi alanında neler yapabileceğini kanıtlayan güzel oyuncu Cemre Baysel, tekrardan yeni bir yazlık dizi projesi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Tozlu Kaya

Fox TV kanalı, yaz aylarında özellikle de genç kesimden olan izleyicileri kendi kanalına çekmek için çok büyük çabalar sarf etmektedir. Kanalın yapmış olduğu söz konusu bu ataklardan bir tanesi de Tozlu Yaka adındaki yeni dizi projesidir. NTC Medya tarafından hazırlıklarına devam edilen bu yeni dizinin konusunun ise bir gençlik hikayesi olması beklentiler arasındadır. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı yapacak ancak oyuncu kadrosu için henüz çalışmalar sürmektedir.

Peş peşe yeni dizi başlatan ve bu konuda çılgınca bir anlayış içerisinde olan Fox TV yönetiminin yapmış olduğu bu ataklarından sonra ciddi anlamda bir izlenme oranına sahip olup olmayacağı da en çok merak edilen konular arasındadır. Bu atakların sonucunu hep birlikte çok yakında göreceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal