Fox TV Gizli Saklı dizisi tanıtımı yayınlandı

Fox TV de yaz sezonunda ekranlarda olacak dizi ilk fragmanını yayınladı! Gizli Saklı dizisi oyuncuları kim? Dizinin konusu ne? İşte detaylar...

24.05.2022-22:52 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-22:52) Fox TV Gizli Saklı dizisi tanıtımı yayınlandı

Televizyonda yeni döneme girmeye az kaldı. Sezon dizileri final yapmaya hazırlanırken yaz dizileri yeni sezon için hazırlıklara başladı. Fox Tv iddalı bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür'ün paylaşacağı Gizli Saklı dizisi setteki çalışmalara başladı. Yapımcılığı ve yönetmenliğini Şahin Altuğ yaptığı dizide bizleri neler bekliyor? Fragmanı bile izleyiciyi merak ettirdi. Fragmanı ile büyük beğeni toplayan dizinin biran önce yayınlanması bekleniyor. Ne ekranlarda olacak? Detaylar haberimizde!
Gizli Saklı dizisi oyuncuları kim

İddalı fragman herkesi heyecanlandırdı

Fox Tv yaza mükemmel bir giriş yapmaya hazırlanıyor. No 9 production yapımcılığını üstlendiği Gizli Saklı dizisi ilk fragmanını yayınladı. Seyirciyi şimdiden merak sardı. Polisiye ve romantik komedi tadında olacak dizinin başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Sarı paylaşıyor. Diğer oyuncular ise Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmaz ve Şebnem Sönmez oldu. Dizinin çekimlerine başlandı fakat ekranlarda ne zaman yayınlanacak net bir bilgi yok.
Sinem Ünsal Halit Sarı Gizli Saklı dizisinde buluştu

Gizli Saklı dizisi konusu

İki Sivil ve bir gizli polisin olduğu dizide iki sivili Naz ve Levent karakterleri canlandırıyor. Birbiri ile anlaşamayan iki polisin amirlerin emiri ile bir göreve katılmaları isteniyor. Suç örgütünü açığa çıkarmak isteyen iki sivil polis hem görevini yapıyor hem de aralarındaki enerji ile başa çıkmaya çalışıyorlar. Fakat ikisi de birbirlerine aşık oldukları söyleyemeyecek kadar inatçıdır. Yaz sezonunda izleyiciye kendini beğendireceği şimdiden belli oluyor.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal