Fox TV Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor? Gizli Saklı 1. tanıtım fragmanı yayınlandı!

Dizi severlerin merakla beklediği yapım olan Gizli Saklı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin ne zaman başlayacağına dair gelen sorular da artmaya başladı. İşte detaylar...

24.05.2022-19:31 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-19:31) Fox TV Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor? Gizli Saklı 1. tanıtım fragmanı yayınlandı!

FOX TV'nin merakla beklenen yeni yapımı Gizli Saklı için ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın olduğu dizi, dizi severler tarafından heyecan içinde bekleniyor. İşte diziye dair bilmeniz gerekenler...

İlk fragmanı yayınlandı

Gizli saklı dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde genç kuşaktan iki ismin oynadığı dizinin çekimlerine Mayıs ayının ilk haftası başlanmıştı. Çekimlerin tamamlandığı belirtilen dizinin fragmanı da nihayet yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber dizinin ekranlarda boy göstermesinin de yakın olduğu konuşulmaya başlandı. FOX TV hem bu dizisiyle hem de diğer yapımlarıyla bu yaz ekranlara damga vuracakmış gibi duruyor.

Dizinin konusu

Gerçek isimleri Levent ve Yaz, görev isimleri ise Pamir ve Naz olan ikilinin aşk hikayesinin konu alınacağı dizide başrollerimiz gizli polis olacaklar.

Polis akademisinin yeni mezunlarından biri olan Naz, korumacı bir anne ile dayısıyla beraber yaşamaktadır. Naz ve Pamir'i, Koşuoğlu adında bir mafya babasının peşinden gidecekleri bir gizli görevde kullanmak isteyen polis teşkilatı onları mafyanın evinin hemen karşısına taşınan bir aile olarak gösterirler. Görevleri mafya babasının güvenini kazanıp onu adalete teslim etmektir.

Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturmaktadır. Dizinin senaryosu da Şahin Altuğ'a ait. Başrollerde Halit Özgür Sarı’yı Levent ve Pamir, Sinem Ünsal’ı ise Naz ve Yaz isimli iki farklı isimle izleyeceğimiz Gizli Saklı dizisinde ayrıca Şebnem Sönmez (Aynur), Şinasi Yurtsever (Namık adında bir baş komiser), Tardu Flordun (Tarık), Ece Dizdar (Nehir adında bir polis), Bülent Emrah Parlak (Talat), İdris Nebi Taşkan (Tufan), Selçuk Borak (Sadullah Komiser), Fulden Akyürek (Günday) ve Ersel Şibil (Ferdi) rol karakterleri ile rol alıyor.

Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor?

Dizinin ilk fragmanına gelen yorumlarsa, izleyiciden tam not alındığını gösteriyor...

Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor?

Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor?

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal