FOX sunucusu Gülbin Tosun istifa mı etti? Gülbin Tosun ne dedi, ne tweet attı?

FOX TV spikerlerinden Gülbin Tosun’un bir tweete yanıt vermesi gündemde yer aldı. Gülbin Tosun’un tweete hangi yanıtı verdiği, ne dediği oldukça merak edilmektedir. Peki, Gülbin Tosun hangi yanıtı verdi? Gülbin Tosun istifa kararı mı aldı? İşte Gülbin Tosun hakkında merak edilenler…

23.05.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-13:47) FOX sunucusu Gülbin Tosun istifa mı etti? Gülbin Tosun ne dedi, ne tweet attı?

FOX TV’de hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun’un bir tweete verdiği yanıt ses getirdi. Antal’ya Serik'te köpekten kaçarken kamyon altında kalan Mahra Melin Pınar, bir süre tedavi görmüş ancak kurtarılamamıştı. Mahra’nın annesi ve Gülbin Tosun arasında geçen konuşma ise gündeme bomba gibi düştü. Peki, Gülbin Tosun hangi yanıtı verdi? Gülbin Tosun istifa kararı mı aldı? İşte Gülbin Tosun hakkında merak edilenler…

Gülbin Tosun hangi yanıtı verdi?

Mahra Pelin'in annesi Derya Pınar, sokak hayvanlarının kapalı hakkında bir yorumda bulundu. Ancak bu fikre Gülbin Tosun’da tepki geldi. Derya Pınar’ın, "Sizin yüzünüzden evlatlarımıza mezarda bile rahat yok" demesine Gülbin Tosun’da yanıt gecikmedi. Tosun, "Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil" diyerek bütün gözleri üzerine topladı.

Gülbin Tosuna Tepki Yağdı

Gülbin Tosun’un herkesi şoke eden yanıtı üzerine birçok kişi tepkisi gösterirken en büyük tepki Mahra'nın annesinden geldi. Tosun'un verdiği bu yanıt üzerine Derya Pınar, "Bana Mahra'yı geri getirebilir misin? Varsa vicdanın bunun cevabını ver" dedi. Olay ardından Gülbin Tosun'un istifa etmesi istenilen bir etiket açıldı.

Gülbin Tosun

Gülbin Tosun istifa mı ediyor?

Sosyal medyada oldukça yankı uyandıran bu konuşmanın ardın pek çok kişi Gülbin Tosun’un istifa etmesini istedi. Sosyal medyada "GülbinTosunİstifa" etiketi altında toplan pek çok kişi toplanırken Tosun’dan yanıt gecikmedi. Tosun , "İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı!#GülbinTosunİstifa... Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşallah" ifadelerini aktardı.

Gülbin Tosun Herkesi Şaşırttı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal