Fox Gizli Saklı Pamir kimdir gerçek adı nedir? Nerelidir?

Genç oyuncular arasında yer alan Halit Özgür Sarı FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinin başrolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizide Pamir karakteri ile kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Gizli Saklı dizisi Pamir hakkında merak edilenler…

07.07.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-09:00) Fox Gizli Saklı Pamir kimdir gerçek adı nedir? Nerelidir?

Ekranların genç yeteneği Halit Özgür Sarı, 2022 sezonunda FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Halit Özgür sarı Pamir karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır. İşte Gizli Saklı dizisi Pamir hakkında merak edilenler… 

Pamir kimdir, ne demek?

28 yaşında yakışıklı ve özgüvenli olan  ve başarılı bir genç komiser olarak karşımıza çıkan Pamir, organize şubenin düzenlediği gizli operasyonlar da yer almaktadır. Girdiği her operasyonda başarılı sonuçlar elde eden Pamir Sadullah Amir ile de oldukça samimidir. Çok küçük yaşta ailesi ile bağları kopan Pamir Sadullah Amir ile baba oğul ilişkisine  önem vermektedir. Babasının  annesini aldatmasına şahit olan Pamir kadınlarla da mesafelidir. Aile kavramını asla inanmayan Pamir tek başına yaşamaktadır. Naz ile birlikte girdiği operasyon  sonucunda birlikte yaşamaya başlayan ikili bir mafyayı çökertmeye çalışır. 

Gizli Saklı Pamir

Pamir isminin anlamı nedir? 

Çok eskiden günümüze kadar gelen Pamir ismi hem kız hem erkek çocuklar için kullanılmaktadır. Türkçe anlamı ise, ‘Orta Asya'daki Türk devletlerinin bulunduğu bölgede yer alan sıra dağlar’ olarak geçmektedir. İsim daha çok tarihi bir anlam ifade etmektedir. 

Halit Özgür Sarı kimdir? 

1993 yılının Ekim ayında İstanbul'da doğan Halit Özgür Sarı 4 Ekim doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi ekonomi bölümünü bitiren yakışıklı oyuncu 2018 yılında oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisi ile kamera karşısına geçen Halit Özgür Sarı, Hakan Muhafız, Şampiyon dizilerinde ve Geçen Yaz filmiyle kariyerini zirveye taşıdı. En son Kardeşlerim dizisinde yer alan Halit Özgür Sarı, şimdilerde ise Gizli Saklı dizisinde izleyici karşısında yer alıyor. 

Halit Özgür Sarı Kimdir

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal