FOX Ana Haber Gülbin Tosun neden yok, ne oldu? Gülbin Tosun Fox TV'den ayrıldı mı?

FOX Ana Haber'in hafta sonu sunucusu Gülbin Tosun'un bir süredir ekranda görünmüyor olması sunucunun hayranlarını meraka düşürdü. Biz de bu haberimizde sizlere Gülbin Tosun'un neden yayına çıkmadığını paylaştık.

21.05.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-15:52) FOX Ana Haber Gülbin Tosun neden yok, ne oldu? Gülbin Tosun Fox TV'den ayrıldı mı?

FOX Ana Haber'in sevilen sunucusu Gülbin Tosun'un son günlerde yayında olmaması dikkatleri çekti. Sunucunun hayranları neden yayına çıkmadığını araştırmaya başladı. Peki Gülbin Tosun nerede? FOX Ana Haber'den ayrıldı mı? İşte detaylar...

Gülbin Tosun neden yayına çıkmadı?

Birkaç gündür yayında görünmeyen FOX Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun'un koronaya yakalandığı öğrenildi. 2019 senesinden beri her hafta cumartesi ve pazar günleri ana haber saatinde izleyici karşısına çıkan başarılı sunucu Gülbin Tosun karantinada olduğu için bu hafta sonu yayına katılamayacak. Hastalıkla mücadele eden başarılı sunucu, virüsü hafif atlattığını gelecek haftadan itibaren kaldığı yerden devam edeceğini yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

gülbin tosun

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal