Fotoğrafçılıkta Kendi Sesini Bulmaya Çalışanların Yarışması Başlıyor

Bu sene 3.'sü gerçekleşecek olan 212 Photography Istanbul etkliğinde organize edilen ve yetenekli fotoğrafçıların kendilerine has bir ses yakalamalarına olanak veren Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor.

26.02.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-11:27) Fotoğrafçılıkta Kendi Sesini Bulmaya Çalışanların Yarışması Başlıyor

212 Photography Istanbul bu sene 4-14 Haziran tarihleri arasında İstanbul’un 5 farklı mekanını kullanacak.Geçtiğimiz yıllara göre faaliyet alanını çoğaltan festival, önceki yıla göre daha kapsamlı bir çalışmaya hazırlanıyor. Fotoğraf yarışması sayesinde fotoğrafa hevesle bağlı tutkunların özgünlük yaratmasını sağlıyor. Organizasyon bu sayede katılımcıların kendilerini daha çok insana duyurabilmelerini amaçlıyor.

JÜRİDE DEĞERLİ İSİMLER VAR

18 Mayıs 2020'e kadar başvuruları kabul edecek yarışmanın birincilik ödülü 5.000 Euro olarak duyuruldu. Her yaş grubundan ve milletten, usta ya da amatör fotoğrafçılar diledikleri fotoğrafla yarışmaya başvurabilecekler. Başvuruda bulunmak için organizasyonun web adresinden formunu doldurmanız yeterli. Fotoğrafçılığın saygı duyulan kurumlarından olan Foam’ın Direktörü Marcel Feil ve Foam’ın Küratörü Kim Knoppers, Avrupa’nın en köklü galerilerinden Photographers Gallery’nin Direktörü Brett Rogers ve sayısız ünlü isimlerin yer aldığı önemli bir jüri karar verecek. Önceki yıllarda bir çok amatör ismi takipçileri ile buluşturan Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması’nın 2020 başvuruları sabırsızkla bekliyor.

Bu yıl gerçekleştirilecek yeniliklerden biri de yarışmada son 10’a kalan kişilerin eserlerini seyyar bir sergi ile birlikte bütün ülkede fotoğrafseverlerle buluşturmak olacak.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal