Formula 1 Monaco Monte Carlo GP’de korkutan kaza! Haas pilotu Mick Schumacher'ın sağlık durumu nasıl? Mick Schumacher ölümden döndü

Formula 1 Monako Grand Prix'inde 27. tur yarışları sırasında Haas pilotu olan Mick Schumacher kaza yaptı ve aracı iki parçaya ayrıldı. Yaşanan bu korkunç kaza anı ise izleyenlerin yüreklerini ağızlara getirdi. Parçalanan araçtan çıkan pilot Schumacher 'in sağlık durumu nasıl? Pilot Mick Schumacher yaralandı mı? İşte Formula 1 yarışında yaşanan korkunç kazanın detayları..

29.05.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-20:20) Formula 1 Monaco Monte Carlo GP’de korkutan kaza! Haas pilotu Mick Schumacher'ın sağlık durumu nasıl? Mick Schumacher ölümden döndü

Formula 1 Monaco Grand Prix 'inde akıllara durgunluk veren kaza meydana geldi. Efsanevi Formula 1 pilotlarından Michael Schumacher 'in oğlu olan pilot Mick Schumacher, Monaco Monte Carlo GP yarışından aracı ile kaza yaptı ve adeta ölümün kıyısından döndü.

Mick Schumacher kaza yaptı

Haas pilotu olan Schumacher, 27. tur yarışı esnasında aniden aracının kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç ortadan ikiye ayrıldı. Parçalanan aracın içinden sağ salim çıktığı görülen pilot Schumacher ise yürekleri ağızlara getirdi. Yaşanan kazanın ardından takım radyosuna konuşma yapan Schumacher olay ile ilgili '' İyiyim ancak ne olduğunu anlayamadım '' şeklinde konuşarak olayın şaşkınlığında olduğunu söyledi.

Formula 1 Mick Schumacher kazası

Yaşanan kaza sonrasında ise pistte önce sarı bayrak sallandı ve güvenlik araçları devreye sokuldu. 3 tur boyunca beklendikten sonra ise pistte kırmızı bayraklar sallanmaya başlandı ve sonra da Haas pilotu Magnussen yarışta saf dışı kaldı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal