Formula 1 Miami GP şifresiz veren yabancı kanallar

Formula 1 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Avrupa yarışlarını tamamlayan Formula 1 yarışçıları rotayı ABD’ye çevirdi. Nefes kesen Formula 1 heyecanı Miami GP ile devam edecek. Yarışları kaçırmamak isteyen sporseverler Formula 1 Miami GP şifresiz izleme yöntemlerini araştırıyor. Yarışların hangi kanallarda, şifreli mi şifresiz mi yayınlanacağı araştırmaları devam ediyor. İşte Formula 1 Miami GP hakkında merak edilen detaylar…

04.05.2022-23:32 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-23:32) Formula 1 Miami GP  şifresiz veren yabancı kanallar

Avrupa’da tamamlanan Formula 1 yarışları hız kesmeden devam ediyor. Yarışların bir sonraki ayağı ABD’de gerçekleşecek. Adrenalin tutkunlarının soluksuz izlediği yarışlar, binlerce sporseverin radarında.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Formula 1 yarışlarının Avrupa ayağının ardından rota Amerika Birleşik Devletleri’ne çevrildi. Birbirinden başarılı pilotların hünerlerini sergilediği nefes kesen mücadelelere sahne olan Formula 1 yarışları, Miami GP ile kaldığı yerden devam edecek. Yarışların hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi yayınlandığı ise merak konusu oldu. Gündemde sıklıkla yanıt aranan sorular arasında Formula 1 Miami GP, hangi kanallarda izlenir? Formula 1 Miami GP şifresiz nasıl izlenir? Soruları yer aldı. Takımlar zorlu mücadelelere hazırlanırken, Formula 1 Miami GP yarış takvimi de açıklandı. Formula 1 Miami GP hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Miami GP, 2022 Formula 1 takvimindeki 5. Yarışları ifade ediyor. Adrenalin tutkunlarının odağında yer alan yarışları izlemek için en çok araştırılan konular arasında şifresiz yayın yapan kanallar bulunuyor. Formula 1 resmi internet sitesinde yayınlanan takvim ile birlikte Sıralama Turları ve Grand Prix tarihleri belli oldu. Avrupa'da en son yarışları İtalya Emilia-Romagna Imola GP'de yapan pilotlar, bu kez ABD'de kozlarını paylaşacak. Nefes kesecek mücadeleler önceki takımlar hazırlanmaya başladı. 10 takımın lojistik ekibi Miami'de gerçekleşecek yarışlara son sürat hazırlanıyor.

Formula 1 yarışları

Formula 1 Miami GP yarış takvimi

2022 Formula 1 sezonunun 5. Yarışı Miami'de gerçekleşecek. Formula 1 Miami GP 2022 yarışları, 8 Mayıs 2022 Pazar günü yapılacak. Yarışları Türkiye'den takip etmek isteyen adrenalin tutkunları, Amerika ile arada saat farkı olmasında dolayı yarışları saat 22:30'dan itibaren takip edebilecek. Hard Rock Stadyumu'nda gerçekleştirilecek yarışlar için binlerce bilet satıldı.

İşte Formula 1 Miami GP 3 günlük yarış takvimi;

5 Mayıs Perşembe günü Basın Toplantısı, Formula 1 Official kanalında

6 Mayıs Cuma günü 1. Antrenman Turu, saat 21.30’da, S Sport Plus kanalında

7 Mayıs Cumartesi günü 2. Antrenman Turu, saat 00.30’da S Sport Plus kanalında

7 Mayıs Cumartesi günü 3. Antrenman Turu, saat 20.00’da S Sport2 ve S Sport Plus kanalında

7 Mayıs Cumartesi günü Sıralama Turları, saat 23.00’da S Sport1 ve S Sport Plus kanalında

8 Mayıs Pazar günü F1 Miami GP Yarışı, saat 22.30’da S Sport2 ve S Sport Plus kanalında yayınlanacak.

Formula 1 Miami GP yarışları, Türkiye'de S Sport2 kanalından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı yayınlanacak. Fakat yarışlar şifreli olarak izlenebilecek.

Formula 1 Miami Gp

F1 Miami GP Şifresiz Veren Yabancı Kanallar

F1 Miami GP yarışları; RTSH, Network 10, ORF eins, Servus TV, TV Bandeirantes, Great Sports, Guangdong Sports, CS, IRIB Varzesh, RTL, Canal 5, MBC Action, MBC Persian, NOS, POLSAT ,ABC ve Telecinco kanallarından şifresiz olarak takip edilebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal