Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda? F1 2022 Silverstone GP yayın tarihi

Dünyanın ilgiyle izlenen motor sporu Formula 1 Britanya GP'si, sezonun 10. yarışını gerçekleştirecek. Formula 1 tutkunları, yarışı kaçırmamak için 'Britanya GP ne zaman, hangi kanalda?' sorusuyla yarışın yayın zamanını araştırıyor. Peki, Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda? İşte, F1 2022 Silverstone GP yayın tarihi hakkında bilgiler..

21.06.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-15:47) Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda? F1 2022 Silverstone GP yayın tarihi

Formula 1'de merakla beklenen Britanya GP yarışları sezonun 10. yarışıyla piste çıkacak. İngiltere'deki Northamptonshire kontluğuna bağlı olan Silverstone ve Whittlebury köyleri yakınlarında kurulan pistte gerçekleşecek olan yarışlar Formula 1 tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Turnuvanın en eski pistleri arasında yer alan Silverstone GP'sinde düzenlenecek olan Formula 1 Britanya GP'sinin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı yarış severlerin yakın markajına girdi. İşte, merakla beklenen mücadelenin detayları..

Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda

Formula 1'de Britanya GP 10. yarış heyecanı

Geçtiğimiz sezonda şampiyon olarak çıkan Max Verstappen'in (RB Racing) tüm ipleri eline aldığı Formula 1 yarışlarında sezonun 10'uncu yarışı Britanya'da gerçekleşecek. Yarış öncesi rekabet Kanada'da gerçekleşirken Hollandalı Verstappen, Kanada'daki yarışlarda yeniden galip gelmişti. Genç pilot, en yakın takipçisiyle arasındaki büyük puan farkıyla yarışı lider olarak tamamlamıştı.

Şimdi ise yarışseverler merakla Britanya GP yarışlarını beklemeye başladı. Silverstone'da düzenlenecek olan yarışta 52 turluk bir mücadele gerçekleşecek. Peki, yarışseverleri bekliyor. Peki, F1 2022 Silverstone GP yayınlanma tarihi ne zaman olacak?

Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda

Formula 1 Britanya GP ne zaman, hangi kanalda?

Hem Türkiye'de hem de dünya genelinde milyonlarca tutkunu olan Formula 1 Britanya GP'si 3 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 17.00'de başlayacak olan sezonun 10. yarışı öncesinde pilotlar antrenman turlarına çıkacaklar ve kendilerini test edecekler.

Yarışın sıralama turlarında ise griddeki dağılım belirlenecek. Britanya GP'nin (Silverstone) yayın programı ise şöyle olacak;

1. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, saat 15.00

2. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, saat 18.00

3. Antrenman Turu: 2 Temmuz Cumartesi, saat 14.00

Sıralama Turları: 2 Temmuz Cumartesi, saat 17.00

Formula 1 Britanya GP Yarışı: 3 Temmuz Pazar, saat 17.00

Formula 1 Britanya GP yarışları S Sport2 kanalından ve aynı zamanda S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Yarışlar belirtilen kanallardan şifreli olarak verilecek. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal