26.04.2022-11:57 (Son Güncelleme:09.09.2023-16:01)


1

Kaşıkçılar Bursalıdır. Sarı Bıyık hiç göstermese de 1957 doğumlu, yani şu an 65 yaşında 20'li gençlere taş çıkartan bir delikanlı. Yaşı 30'u aşanlar "Komedi Dans Üçlüsü"nü hatırlamakta zorluk yaşamayacaktır. Cahit Kaşıkçılar, düğünlerde, organizasyonlarda şovlar yapmış uzun bir zaman.



2

Ortaokul zamanında iyi bir tiyatro oyuncusuymuş fakat pek çok imkansızlıklar sebebiyle çalışması gerekmiş ancak kader bir şekilde buluyor işte. Flash TV ilk açıldığında dublaj işi için birilerini arıyormuş, "yapar mısın?" demişler kabul etmiş çünkü elektriği ve yeteneği yüksek biri.



3

Ardından da "Gerçek Kesit'te oynar mısın?" diye bir teklif yapılmış, onu da kabul etmiş. Hatta bir müddet sonra programın senaryolarını yazıp bir takım kısımların yönetmenliğini üstlenmiş. Güzel de yapmış.



4

Hem imkansızlıklar hem de prodüksiyon eksikliklerine rağmen Gerçek Kesit'i hep severek çektiklerini söylüyor Sarı Bıyık. Zaten öyle olmasa bu kadar seveni de olmazdı herhalde.



5

Cahit Kaşıkçılar bir vantrolog. Karnından konuşarak kuklaları seslendirebiliyor. Kaşıkçılar çocuk oyunları ve stand up programları hazırlıkları yapıyor kendi prodüksiyon firmasında. Son olarak YouTube kanalı açmak için hazırlık harekete geçmiş...



6

Mesnetsiz eleştirilere Facebook sayfası üzerinden zamanında verdiği şöyle nezaket dolu bir cevabı bile var.



7

Usta oyuncu yıllar sonra bir hayranı tarafından çekilen fotoğrafla ortaya çıktı. Başarılı oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.



8

İşte ünlü oyuncunun son hali!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR