21.01.2016-20:24 (Son Güncelleme:20.04.2021-11:04)


1

Nerelisin? -Mış

Nerelisin? -Mış

Ülkemizdeki televizyonların yetiştirdiği en büyük yeteneklerin başında gelen Yalçın Çakır, yaptığı özel programlarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan isimlerin başında gelir. Flash TV'nin gelmiş geçmiş en büyük efsanesi olan Yalçın Çakır hala Flash TV'de takım kaptanlığı yapmakta.



2



3



4

Flash TV'nin son yıllardaki en büyük transferi olan Yavuz Oymak da ayrı bir televizyonculuk efsanesi. Başarılı muhabir Yavuz Oymak'ın olmadığı bir Flash TV haber bülteni Messi'siz Barcelona tadında.



5

Televizyonların en çılgın Rüya Tabiri programı da yine Flash TV'nin kanatları altında karşımıza çıkmış bir efsane.



6

Flash TV'nin bir başka özelliği özgün habercilik anlayışı ve ana haber bültenlerinde her an her şeyin yaşanabilme ihtimali



7

Tek kelimeyle bir Flash TV efsanesi olan Sarı Bıyık'lı Gerçek Kesit programları da, ekranların bağımlılık yapan trajikomik yapımlarından.



8

Flash TV'nin son yıllardaki yıldızlarından olan Cübbeli Ahmet Hoca da programında değindiği konularla izleyicilerin gözdelerinden.



9

Flash TV'nin bir başka süper starı Nihat Doğan da Ramazan Özel programlarıyla Flash TV'de efsaneleşmiş bir isim.



10

Dünya televizyonlarının hapishane temalı ilk program dekoruna sahip olan Kadere Mahkumlar'da Dilberay parmaklıklar ardından şarkılarını söyleyerek adeta efsane olmanın zirvesine Flash TV ekranlarında bayrak dikiyor.



11

Televizyonlardaki çöpçatan programları arasında ayrı bir yere sahip olan "Ne Çıkarsa Bahtına" adı ve içeriği en çok uyuşan televizyon programı konumunda.



12

Flash TV'nin şüphesiz efsaneleştiği bir başka alan da Yılbaşı programları. Tüm dünya bir yıl ileri giderken Flash TV adeta 5-10 ilerleyerek her Yılbaşında akıllara zarar anlar yaşatabiliyor.



13

Aydın ve Batuhan Piatti'li kadrosuyla televizyonlardaki yemek programlarına ayrı bir tat ve lezzet getiren Eyvah Kocam Mutfakta da Flash TV'nin dev yapımları arasında.



14



15

Flash TV programlarında kullanılan teknik ve teknolojik imkanlar da kendi başına bir efsane. Öyle ki eli az biraz Microsoft Paint tutan herkes, Flash TV'de özel efekt uzmanı olabiliyor.



16

Yetenek programları arasında açık ara en çılgın yarışma olan "Her Cevhere Altın" , Ajdar & Müslüm performansıyla zirveye çıkmış bir yapım.



17

Flash TV'nin 24 saat kesintisiz halay çektiren, dans ettiren, vurup patlatan, çalıp oynatan efsane programı tüm kanalın lokomotifi konumunda.



18

Flash TV'yi yıllarca sırtında taşımış bir isim Latif Doğan. Dünyada eşine az rastlanır bir program ismine sahip olmasının yanı sıra, programda kesintisiz türkü resitallerinin birbirini kovaladığı anlar unutulmaz.



19

Nihat Doğan Flash TV'yle vizyonu en çok uyuşan isimler arasında gerçekten başı çekiyor. Öyle ki Gürsel Tekin'e bile halay çektiren bir programcılık anlayışı başka hangi kanalda barınabilirdi ki?



20

Belki pek çoğumuz hatırlamıyordur ancak 1997'de Flash TV'nin ana haber bülteni sunucusu Kadir İnanır'dı. Daha sonra bu görevi Savaş Ay ve Hakan Aygün gibi isimler de üstlendi. Evet Flash TV'nin hayatımıza kazandırdığı efsaneler böyleydi. Peki ya o unutulmaz anlar? Galerinin devamında akıllara durgunluk veren Flash TV anlarını bulacaksınız!



21



22



23



24



25



26



27



28



29



30



31



32



33



34



35



36



37



38



39



40



41



42



43



44



45



46

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr