Flash TV kapandı mı, neden kapandı? Flash Haber TV olarak devam ediyor

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yayın hayatına tekrardan başlayan Flash TV 16 Nisan günü yayın hayatını sonlandırırken yerine Flash Haber TV aldı. Flash TV'nin yayın hayatına son vermesi merak konusu oldu. Peki Flash TV neden kapandı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

16.04.2022-19:54 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-19:54) Flash TV kapandı mı, neden kapandı? Flash Haber TV olarak devam ediyor

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Ömer Ziya Göktuğ'un sahipliğinde yayın hayatına tekrar başlayan ve Mart ayında kayyum atanan Flash TV 16 Nisan 2022 tarihinde yayın hayatına sonlandırdı. Yeni yayın politikası ve yeni logosu ile Ekim ayında yayınlanmaya başlayan Flash TV'nin yayın hayatı kısa sürdü. Flash TV yayın hayatına son verirken yerine Flash Haber TV geldi.

Flash TV yerine Flash Haber TV geldi

Flash TV gitti yerine Flash Haber TV geldi

16 Nisan itibariyle yayın hayatını sonlandırdığını açıklayan Flash TV yerine Flash Haber TV geldi. Kanalın logosu değişirken web sitesi de flashhabertv.com olarak düzenlendi. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Flash Haber TV şu sözleri kullandı: “Anayasal haber alma hakkı çerçevesinde, her fikir ve kuruma eşit mesafede, tarafsız ve özgür yayıncılık prensipleri ile dünyada ve ülkemizde gelişen olaylar, şeffaf, yalın ve doğru şekilde artık Flash Haber TV’de” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal