Fiyatlar yüzde 40 düştü: Vatandaşlar ucuz et kuyruğu oluşturdu

Enflasyon nedeniyle artan ve tavuk ve et fiyatları sonrası, İstanbul’da bir kasap fiyatları yüzde 40 düşürdü. Ucuz et haberini alan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren kasap önünde kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar yapılan indirimden memnun olduklarını ifade etti. İşte ayrıntılar...

10.11.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 10.11.2022-17:14) Fiyatlar yüzde 40 düştü: Vatandaşlar ucuz et kuyruğu oluşturdu

Artan maliyetler nedeniyle en çok zam yapılan sektörlerden birisi olan et sektöründe dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Enflasyon nedeniyle artan ve tavuk ve et fiyatları sonrası, İstanbul’da bir kasap fiyatları yüzde 40 düşürdü. Ucuz et haberini alan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren kasap önünde kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar yapılan indirimden memnun olduklarını ifade etti. Erken gelenler indirimli etlerini alarak evine döndü. 

Fiyatlar yüzde 40 düştü

İstanbul Güngören’deki bir kasap, vatandaşların et ve tavuk ürünlerine daha rahat ulaşabilmesi için her bütçeye uygun bir indirim kampanyası başladı. Kampanya kapsamında ürünlerini yüzde 40 indiren kasap, piyasada kilosu 148 lira olan kıymayı 99 TL, piyasa fiyatı 45 TL olan tavuk but fiyatını 23 TL’ye düşürdü.

İstanbul Güngören et ve tavuk indirim

Ayda bir defa yapıyoruz

Show Haber'in haberine göre kasap sahibi, indirimleri ayda bir kere yaptıklarını ve çok yoğun bir talebin olduğunu söyledi. İndirimli ürünleri almak isteyenler sabah saatlerinde sıraya girdi. Oluşan kuyruğun sonu gözükmedi. Vatandaşlar kasabın yaptığı indirimden memnun oldukları belirtti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal