Final tarihleri belli olan ve final yapacağı kesinleşen diziler hangileri? Kanallar ve finali belli olan diziler 2022

Reyting canavarına yenilen dizilerin fişleri bir bir çekiliyor. Bir çok dizi için final kararı alındı. Peki seyircisiyle son kez buluşacak diziler hangileri? Sizler için sıraladık. İşte final yapması beklenen diziler ve kanalları...

06.05.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-15:34) Final tarihleri belli olan ve final yapacağı kesinleşen diziler hangileri? Kanallar ve finali belli olan diziler 2022

Bu sezon kanallar dizilere tam anlamıyla son baharlarını yaşattı. Reytinglerde gerilerde kalan diziler son nefeslerini verecekler. Sezon sonuna yaklaşılırken final yapacağı kesin olan diziler şu şekilde;

Masumlar Apartmanı

TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşan Masumlar Apartmanı 17 Mayıs günü 71. bölümüyle beraber seyircisiyle son kez buluşacak. Dizinin final yapmasının sebebi 2. sezonda istenilen başarıya ulaşmamasıyla açıklanıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey

FOX TV de seyirciyle bulunan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi gazeteci Birsen Altunbaş imzasıyla yayımlanan habere göre yurt dışı satışları iyi gitse de reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalması sebebiyle sezon sonu final yapacak.

Üç Kuruş

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi de ekranlarda yayınlanacak diziler arasında. Üç Kuruş dizisi de diğer diziler gibi reyting canavarına boyun eğdi ve seyircisine veda edecek diziler arasına ismini yazdırdı. Dizi 23 Mayıs günü final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Sadakatsiz

Geçen sezon sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Sadakatsiz dizisi de 25 Mayıs günü 60. bölümüyle beraber ekranlara veda edecek. Dizi hakkında son günlerde senaryosu bitti yorumları da gelmişti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1 ekranlarında yüksek bütçeyle seyirci karşısına çıkan dizi bütçe-reyting oranı dikkate alındığında sınıfta kaldı. Dizinin final yapılacağı kesin gibi dururken tam tarih henüz açıklanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova

Listede reyting sorunu bulunmayan nadir dizilerden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi için final vaktinin geldiği konuşuluyor. Çok uzun dönemden beri ekranlar kendini kanıtlayan dizinin 9 Haziran günü 140. bölümüyle beraber final yapacağı söylentileri çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal