Filistin'den Türkiye'ye Teşekkür Mesajı!

Coronavirüsle mücadelede sadece millete değil, yurt dışında yardıma muhtaç ülkelere de el uzatan Türkiye'nin Filistin'e yardım sevkiyatı yapacağını bildirmesi üzerine Filistin Dışişleri Bakanlığından bir teşekkür mesajı geldi.

23.04.2020-09:05 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-08:55) Filistin'den Türkiye'ye Teşekkür Mesajı!

Coronavirüsle mücadelede sadece millete değil, yurt dışında yardıma muhtaç ülkelere de el uzatan Türkiye'nin Filistin'e yardım sevkiyatı yapacağını bildirmesi üzerine Filistin Dışişleri Bakanlığından bir teşekkür mesajı geldi. Bakanlık  "Türkiye, mali ve tıbbi yardım talebimizi kabul ettiği için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Filistin Dışişleri Bakanlığından aktarılan bilgilendirmede, Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki'nin gerçekleştirdiği mali ve tıbbi yardım talebinin, Türk yetkililer tarafından onaylandığı bildirildi.Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Türk hükümetine yardımlardan ötürü teşekkür sunuldu.

Bununla birlikte Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin çağrısıyla video konferans olarak gerçekleşen İİT İcra Komitesi Toplantısı'nda, Covid-19'la mücadelenin masaya yatırıldığını ve salgının kendini gösterdiği ülkelere insani yardımların nasıl iletilebileceğinin ele alındığını belirtmişti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal