Filenin Sultanları tarihi maç için hazır: Türkiye Sırbistan maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda?

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, finalde Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Sırbistan maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

03.09.2023-15:36 - (Son Güncelleme: 03.09.2023-15:36) Filenin Sultanları tarihi maç için hazır: Türkiye Sırbistan maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda?

Filenin Sultanları Avrupa’nın en büyüğü olmak için sahneye çıkıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın finalinde eski antrenörü Giovanni Guidetti’nin yönetimindeki Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu final öncesinde spor severler ‘’ Türkiye Sırbistan maçı Ne Zaman ve nerede oynanacak? Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda?’’ sorularını internet üzerinden araştırıyor.

Türkiye Sırbistan maçı ne zaman ve nerede oynanacak?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı final maçı 3 Eylül Pazar günü saat 21.00'te oynanacak. Sırbistan ile oynanacak final mücadelesi Brüksel'de yapılacak.

Türkiye Sırbistan

Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye Sırbistan voleybol maçı TRT 1’de şifresiz yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal