File Çorap Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Birçok kombine daha feminen ve daha estetik bir görünüm veren file çorapları kullanırken de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var.

17.02.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-14:23) File Çorap Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

File çoraplar uzun bir zaman kombinlerde yer almıyordu. Bunun sebebi ise file çorapların yalnızca klasik tarzın altına giyilebileceği fikriydi. Daha hareketli ve canlı giyimde kullanıldığı zaman ise toplum tarafından yanlış bir gözle bakılıyor ve farklı anlaşılabilecek durumlara neden oluyor. Fakat aradan geçen seneler hem toplumsal düşünce yapısını hem de kombinlerdeki tek düzeni tamamen değiştirdi. Bundan sonra çok daha farklı kombinler üzerinde görebileceğimiz file çorap, hem bu kombinlerin daha kadınsı olmasını sağlıyor hem de oluşturulmak istenen görüntünün etkisini daha fazla gösteriyor.

Birçok kombine daha feminen ve daha estetik bir görünüm veren file çorapları kullanırken de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Bu önemli noktalar, bacak boyu, model seçimi, kombine uygun model tespiti ve bunun gibi daha birçok dikkat edilmesi gereken unsurlardan oluşuyor.

BACAK YAPINIZI ÖĞRENİN

Bacak boyunuz kısa veya kalın bir yapıya sahipse, tercih edeceğiniz file çorap modeli ince bir yapıya sahip olan ve küçük deliklerden meydana gelen file çorap modeli olmalıdır. Bacaklarınızın uzun ve ince bir yapısı varsa daha kalın bir yapıya sahip ve büyük delikleri bulunan bir file çorap modeli seçebilirsiniz.

TEKDÜZELİKTEN UZAKLAŞIN

File çoraplı kombinler kullanmak istiyorsanız, bu zamanın trendlerinin şık ofis tarzı kombinlerin altına giyilen file çoraplar olduğunu belirtebiliriz. Tek renk veya bir rengin tonlarından meydana gelen bu kombinlerin altına giyilen file çoraplar hem kadınsılığı hem de ciddiyet ile zarafetiortaya çıkarıyor.

YIRTIK KOT İLE FİLE ÇORAP UYUMU

File çorap akıllara geldiği zaman genel olarak etekle kombinleneceği düşünülür. Zira file çorap kullanımını genellikle eteklerin altında kendini gösteriyor. Fakat bu dönem bu tarz değişiyor ve file çoraplar artık kot pantolonların altında da görülüyor. Yırtık kot pantolonların altına bileğe kadar gelen file çorapların giyilmesi, bazı kot pantolonların verdiği o sert görünüme çekici bir hava verip daha hareketli, daha canlı ve daha estetik bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal