Feyzi Erçin: Eylemlere Katılanlar Yaz Okulunda Dersimden Geçecek

Hem bu devletin maaşını alıp hem de bu devleti protesto etmeye devam eden Boğaziçi Akademisyenlerinden biri olan Feyzi Erçin skandal bir iddia ile gündeme geldi.

31.05.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-17:54)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafınca Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevine Melih Bulu'nun atanmasıyla başlayan eylemler, bazı akademisyenler tarafınca hala sürmektedir. 

DEVLETTEN MAAŞLI PROTESTOCULAR

Devletten maaşlarını almayı sürdüren fakat öğrencilere ders vermek yerine okulun bahçesinde protestolarına devam eden akademisyenler, okulda huzurun kaçmasına ve rahatsız edici görüntüler oluşturmaya devam ediyor.

PROTESTOYA KATILAN ÖĞRENCİLERE FAZLADAN NOT İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan rektör atamasına karşı başlatılan protestolara katılan sözde aydın akademisyenlerden biri olan Feyzi Erçin'in, eylemlere destek olan öğrencilere yüksek notlar verdiği ve zorladığı tespit edildi.

Boğaziçi Okul yönetimi ise yaşanan bu ahlaksız durumu tespit etmesinin ardından Feyzi Erçin'in yaz okulunda ders vermemesi yönünde karar aldıklarını duyurdu.

Protestolara katıldığı gerekçesi ile derslerden kalan okulun bazı öğrencileri, yaz okulunda Feyzi Erçin tarafından anlaşılan mesele yüzünden derslerden geçmeyi planlıyordu.

DERSİMDEN GEÇECEK

Sözde akademisyen Feyzi Elçin, öğrenciler ile anlaşma yaptı. Eyleme katılmaya zorlayan öğretim görevlisi öğrencilere ''Dersimden geçmek istiyorsanız bizlere destek vereceksiniz'' ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

LGBT BAYRAKLI EYLEMLER

Sözde aydın akademisyen Feyzi Erçin'in Okul Yönetimi tarafından alınan karar ile derslerine son verilmesiyle okulda bazı öğrenciler, tekrar eyleme başladı ve hocaları için ''hocama dokunma'' pankartı açtı.

Protestocu öğrenciler, bu ahlaksızca alınan kararı  yine ellerinde skandallara imza atacak olan LGBT bayraklarıyla taşıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal