FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Yapılanmasına Operasyon Gerçekleştirildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltı kararı alınan 40 zanlıdan 33'ü yakalandı.

05.03.2021-11:56 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-11:56) FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Yapılanmasına Operasyon Gerçekleştirildi

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığında olan yapılanmasıyla bağlantılı, örgüt üyesi olduklarına ilişkin haklarında ifade olan ve kontörlü telefonlar üzerinden gizli sorumlularla iletişim kurdukları belirlenen kırk şahıs ile ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi. 

Bu çerçevede 30'u daha öncesinde ilişiği kesilmiş askeri öğrenci, biri askeri öğrencilerden sorumlu, dokuzu subay ile astsubay kırk zanlı ile ilgili yakalama kararı alındı. 

 Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi görevlileri, yedi şehirde gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda 33 sanığı yakaladı. Kaçak yedi zanlının yakalanmasına ilişkin faaliyetleri devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal