FETÖ'cüler ABD'de Rahat Durmuyor

15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı çirkin saldırıları sürüyor. Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet eden FETÖ'cüler bu defa New York'un en hareketli caddelerinden birindeki reklam panosuna çirkin ifadelerin olduğu ilanlar verdi.

03.03.2021-16:15 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-16:15) FETÖ'cüler ABD'de Rahat Durmuyor

15 Temmuz'un akabinde FETÖ'cülerin saklandığı liman olan ABD'de, terörist organizasyon üyeleri, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhindeki faaliyetlerine devam ediyor. New York'un en hareketli  caddelerinden biri olan Time Square'deki dev reklam panolarında Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde paylaşan FETÖ'cüler, kara propaganda çalışmalarına devam ediyor.

New York'taki elektronik reklam panolarında ilan paylaşan FETÖ'nün ABD'deki platformlarından biri olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ile Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığında sınır bilmeyen reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yerleştirdi. Bilhassa tanınan markaların yüzbinlerce dolar ödemeler yaparak reklam verdiği yer olarak tanınan Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform Türkiye ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde kirli propaganda çalışmaları yaptı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

FETÖ'cüler daha öncesinde de bunun gibi kara propaganda sistemi yürütmüş, New York'ta taksilerin üzerlerinde yer alan reklam panolarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde ilanlar paylaşmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal