Fernando Reges: 'Takım Arkadaşlarım ile Birlikte Sahada Olmak İstiyorum.'

Galatasaray'dan giderek Sevilla'ya transfer olan Fernando Reges, sakatlık durumu ve lige geri dönüş üzerine açıklamalar yaptı.

14.05.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-10:30) Fernando Reges: 'Takım Arkadaşlarım ile Birlikte Sahada Olmak İstiyorum.'
Sezon öncesinde 4,5 milyon avro bonservis ücreti ile Galatasaray'dan Savilla'nın yolunu tutan Fernando Reges, 1 Mart'ta Osasuna karşılaşmasında yaşadığı sakatlık üzerine açıklamalarda bulundu.
Sakatlığı "yüzde 70" atlattığını ifade eden Fernando, liglerin geri dönüşü ile birlikte eskisi gibi güçlü şekilde dönebilmeyi umuyor.
'SAHADA OLMAK İSTİYORUM'
Açıklamalar yapan Fernando Reges; "Evde kalmak iyi oluyor ancak uzun süre evde kalınca dışarı çıkmak ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Diğer futbolcu arkadaşlarım gibi koşuyorum ve antrenman yapıyorum. Yeniden topa dokunmaya başladım. Takım arkadaşlarım ile birlikte sahada olmak istiyorum." şeklinde konuştu.
Bu sezon Sevilla kulübü ile birlikte 28 resmi karşılaşmaya çıkan 32 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal