Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe Açıklaması

Milli takım tercihi ile geçtiğimiz günlerde gündem olan Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Hollanda U21 Milli Takımının kampında Fenerbahçe kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.03.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-17:43) Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe Açıklaması

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Hollanda Milli Takım kampında yapmış olduğu açıklamalarda ;

ALIŞMAM ZAMAN ALDI

İlk yılımda çok zorlandım, alışmam çok zaman aldı. Çok oynamadım. Her zaman oynadığımdan farklı bir futbol oynanıyordu. Biraz değişiklik yapmam gerekti.

UYUM SAĞLADIM

İkinci yılımda iyi bir sezon geçirdim ve oynadım. Şehre de uyum sağladım ve daha rahat gezebildim. İstanbul'da 20 milyon insan yaşıyor. Asya Yakası'nda, stadyuma yakın bir bölgede oturuyorum. Avrupa Yakası, arabayla birkaç dakika uzaklıkta kalıyor.

TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÖZLÜYORUZ

Fenerbahçe taraftarları farklı bir seviyede. Teşvik etme biçimleri ve tutkularının emsali yok. Taraftarlarımızı özlüyoruz. Bu yıl evimizde boş stadyumda oynuyoruz ve iç saha performansımız pek iyi değil. Tabii ki boş stadyumda bile her zaman yüzde yüz performansla oynuyorsunuz. Ancak taraftarlarınız size ekstra destek verebilir.

Hollanda alt yapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 NEC Nijmegen alt yapısında A takıma yükselmesinin ardından 1.4 milyon euroluk bonservis ücreti ile sarı lacivertli ekibe transferini gerçekleştirmişti.

21 yaşındaki genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 21 karşılaşmada forma şansı bulurken 1 gol 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Hollanda U21 takımında ise 15 karşılaşmada bu sezona kadar forma şansı bulan Ferdi Kadıoğlu, 1 gollük bir katkı sağladı.

Milli Takım tercihini, Hollanda'dan yana kullanmak isteyen Ferdi Kadıoğlu, bu düşüncesi üzerine büyük bir gündem yaratmıştı. Ferdi bu sözlerinin ardından ise Hollanda U21 takımında bile kadroda yer alamazken yedek kulübesinde hapsolmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal