28.03.2022-08:54 (Son Güncelleme:03.02.2024-16:56)


1

Övüç, oğlunun küfür ettiği ve arabadan silahla etrafa ateş açtığı video ile gündeme geldi. Bu videodan sonra ise eski bir video olduğunu ve düşmanlarının ortaya çıkardığını iddia etti. Övüç, oğlunun çok iyi bir insan olduğunu da ekledi.



2

Muğla’da eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin, Türkiye’yi yaşa boğmuştu. Övüç ise bu olaydan sonra kadınlarda suç buldu. Övüç tepki çeken sözlerinde, "Ne olacak bu kadınlar? 'Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular.' Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Şimdiki kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar. E erkekler de... Tabii ki şiddete karşıyım. Asla hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı. Herkes çizgisini bilmeli." İfadelerini kullandı. Bu sözlerle genç bir kadının ölümü üzerine kadınları suçladığı için tepki çekti. Özellikle kadın hakları savunucuları Övüç’e ciddi bir tepki gösterdi.



3

Övüç, sahneye çıktığı mekanda Yeşim Salkım hakkında konuştu ve Salkım'a küfretti. Bunun üzerine ise sosyal medya gündemine yerleşti. Yeşim Salkım ise çok sert bir tepki gösterdi ve Övüç'e dava açtı.



4

Pırlanta ve mücevher işleri ile igilendiği bilinen Övüç'ün sevgilisi sık sık Murat Övüç'e pahalı hediyeler yollamasıyla biliniyor.



5

Daha önce de ünlü fenomenin doğum gününde ona yolladığı çiçeğe "nefesim, sığındığım limanım" yazmıştı.



6

Son olarak Övüç, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından "çeyizimi düzüyorum" diye bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın ardından "hangi ülkede evlenecekler" sorusu akıllara takıldı.



7

Övüç, İzmir’deki depreminin ardından da kuaförde saçlarını boyattığı ve bu anları paylaştığı için sosyal medyadan tepki çekti. Bu konuda ise skandal bir savunmaya imza attı. Övüç, halka küfretti ve ; ‘Sizinle aynı ülkede nefes almak istemiyorum cahil halk! 'O kadar insan öldü, neden saçını boyatıyorsun' diyorlar. Siz Allah'a karşı mı geliyorsunuz? Allah'ın verdiği felakete karşı mı geliyorsunuz? Hayat devam ediyor, dangalaklar!" ifadelerini kullandı. Bu ifadelerden sonra Övüç, halkan büyük bir tepki aldı.



8

Skandal açıklamaları ile tepki toplayan Övüç, vatandaştan da tokat yemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr