Fenomen Gelin Adayı Hanife'nin Yeni İşi Görenleri Şoke Etti!

İzdivaç programında tanınan gelin adayı Hanife'nin yeni işini görenler şoke oldu.

19.07.2017-08:16 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-14:17)
'Zuhal Topal'la' izdivaç programının en çok konuşulan gelin adaylarından olan Hanife'nin yeni işi herkesi şaşırttı. Bu aralar sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla para kazanmaya başlayan gelin adayı Hanife, işi iyice ilerletti. Önemli markalara ait ürünleri, para karşılığında sosyal medya hesabından reklamını yapan locanın en çok konuşulan gelin adaylarından olan Hanife'nin tanıttığı ürünler herkes tarafından ilgi görüyor.

GELİN ADAYI HANİFE'YE GELEN HEDİYE HERKESİ ŞOKE ETTİ!

'Zuhal Topal'la' izdivaç programına damat adayı Muhammed'in, fenomen gelin adayı Hanife'ye yaptığı gelinlik sürprizi damgasını vurdu. Reyting rekorları kıran 'Zuhal Topal'la' izdivaç programındadün yine canlı yayında stüdyoya tek başına gelen fenomen gelin adayı Hanife, "Ben nasıl olduğumu bilmiyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum” dedi. İzdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, gelin adayı Hanife’ye, "Muhammed nerede biliyor musun?” diye sordu. Muhammed’i hiç görmediğini ifade eden gelin adayı Hanife “Yoksa o da mı gelmedi?” derken, ünlü sunucu Zuhal Topal ise damat adayı Muhammed’i stüdyoya çağırdı.

Yaptığı sürprizlerle herkesi şaşırtan damat adayı Muhammed; "Bu gelinlikle birlikte duygularımın ciddiyetini bir kez daha göstermek istedim" dedi. Ünlü sunucu Zuhal Topal, "Hanife, uzun zamandır kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal