16.11.2021-16:45 (Son Güncelleme:16.11.2021-18:09)


1

Sarı lacivertliler, Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.



2

Milli futbolcularından yoksun olan Fenerbahçe gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından pas organizasyonlarına geçildi.



3

Marcel Tisserand ve Nazım Sangare antrenmanın ilk bölümde takımla, ikinci bölümde bireysel çalışmalarla, Luiz Gustavo da bireysel saha çalışmaları sonrası günü tamamladı.



4

Fenerbahçe'nin sakatlanan kalecisi Altay Bayındır salonda çalışmalarına başladı. Enner Valencia günü tedavi ile tamamladı. İrfan Can Kahveci ise antrenmanı bireysel program dahilinde yaptığı çalışmayla tamamladı. Fenerbahçe'de, Altay Bayındır'ın geri çalışmalara başlaması büyük sevince yol açtı.



5

Zorlu Galatasaray derbisi öncesi takımda moraller yükseldi.



6

Fenerbahçe'nin zorlu Galatasaray derbisine nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı ise çok büyük merak konusu haline geldi. Bu anlamda gözler takımın Portekizli teknik adamı Vitor Pereira'ya çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR