Fenerbahçe’nin yıldızı Kim Min Jae takımdan ayrılıyor mu? Napoli Kim Min Jae transferini bitirdi mi? Napoli Sportif Direktörü Kim Min Jae’nin Fenerbahçe’den transferi hakkında konuştu

Napoli’nin Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Kim Min Jae’nin transferi hakkında konuştu. Kim’in iyi bir futbolcu olduğunu ve transferde görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

19.07.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:46)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi taraftarların dört gözle transfer sürecinin sonuçlanmasını beklediği yıldız futbolcu için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı lacivertli taraftarların takımdan ayrılmasını hiç istemediği Güney Koreli yıldız Kim Min Jae ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken Fransız ekibi Rennes’in ardından İtalyan devi Napoli’nin de talip olduğu iddia edilmişti.

Kanarya Kim ile kasayı dolduracak!

Fenerbahçe’nin Kim Min Jae’nin transferinden minimum 15-20 Milyon Euro arasında bir gelir hedeflediği konuşulurken, yönetimin transferdeki görüşmelere devam ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Napoli’nin ilgilendiği iddia ediliyordu!

İtalya ekibi Napoli’nin son günlerde Fenerbahçeli Kim Min Jae’yi transfer etmek için yoğun bir mesai harcadığı ciddi bir şekilde konuşulmaya başlanırken, yaşanan gelişmeler büyük bir merak içerisinde takip ediliyordu.

Napoli cephesinden Kim Min Jae açıklaması!

Son olarak İtalyan ekibi Napoli’nin Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli’nin Kim Min Jae’nin Fenerbahçe’den transferine ilişkin olarak yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü. Giuntoli, Kim transferi hakkında yaptığı açıklamalarda ;

‘ Kim Min Jae iyi bir futbolcu ve onu takip ediyoruz. Başka durumlarımız da olduğu için bu konuda şu an daha fazla bir söyleyemem. Transfer konusunda derinlemesine değerlendirmeler yapıyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi.


Kim Min Jae’nin Fenerbahçe kariyeri

25 yaşındaki Kim Min Jae, geçtiğimiz sezon Çin Süper Lig ekiplerinden Bejing Guoan’dan 3 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında dönemin teknik direktörü Vitor Pereira’nın yoğun isteğiyle kadroya katılmıştı. Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon toplamda 39 karşılaşmaya çıkan Kim Min Jae bu maçlarda bir savunma oyuncusu olmasına rağmen 1 gollük bir katkı sağlamayı da başarmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal