Fenerbahçe'nin yeni transfer Lincoln Henrique, Dinamo Kiev ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Lincoln Henrique, transfer sürecinde yaşananlar, Şampiyonlar Ligi'nde çektikleri kura ve önümüzdeki sezonki hedefleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

19.06.2022-09:31 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-09:31)

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Lincoln Henrique, kulüp televizyonuna konuk olarak yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Lincoln Henrique yaptığı açıklamalarla birlikte sarı lacivertli taraftarlara seslendi.


Lincoln Henrique, Fenerbahçe televizyonuna yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Hocamına ve kendime çok güveniyorum'

Burada olduğum çok mutluyum. Bu fırsat bana verildiği için minnettarım. Büyük bir kulübü temsil edecek olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma, hocamıza ve kendime çok güveniyorum. Bu sezon hedeflerimize ulaşabilmek için çok çalışacağız.


'Burada herkes başarı istiyor'

Takımımızda çok fazla tecrübeli ve iyi oyuncu var. Beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Burada herkes takım arkadaşının başarılı olması ve temelde takımın başarılı olması için çok çalışacak.

'Beni isteyen takımlar vardı'

Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşmeden önce beni isteyen başka takımlar da vardı ama ben Fenerbahçe’den teklif geldiğini duyunca buraya gelmek istedim. Türkiye’ye daha önce gelmiştim ve burada başarılı bir sezon geçirmiştim. O sezonun ardından Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamak isterdim. O zaman mümkün olmadı ama ben çalışmalarımı en iyi şekilde devam ettirdim ve bugün bunun karşılığını aldım. İyi çalışmalarımın karşılığında buraya geldim. Çok mutluyum.


'Jorge Jesus ile gelmeden önce görüştüm'

Gelmeden önce teknik direktörümüz Jorge Jesus ile konuşmuştum. Zaten daha önce ona karşı oynamıştım. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Bu takımda herkesin öyle hissettiğini düşünüyorum böyle bir hocayla çalışma imkanımız olduğu için. Gerçekten oyuncudan en iyisini çıkartan bir hoca kendisi. Herkesten aynı şeyi istiyor. Gerçekten harika bir insan, harika bir teknik direktör. Hiç şüphe yok ki onunla bu sezonumuz güzel geçecek.

'Pas ve şutlarım iyi...'

Ofansif bir orta saha oyuncusuyum. Pas ve şut özelliğimin iyi olduğunu düşünüyorum. Vücudumu iyi kullandığımı, fiziksel anlamda iyi olduğumu düşünüyorum. Kendimi anlatmayı beceremem, genellikle sahada göstermeyi tercihe derim. Tabii ki eksik yönlerim var ama bunları giderebilmek için çalışmalarımı devam ettiriyorum. Sıkı çalışıyorum.


'Hedefimiz her kulvarda...'

Önümüzdeki sezon için hedeflerimiz belli. Bu kulüp yarıştığı her turnuvayı şampiyon olmak için oynar. Biz de gerçekten çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalarımızı en sıkı şekilde sürdürüyoruz.

'Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek olmamız...'

Şampiyonlar Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu'nda oldukça zor bir kura çekti. Şampiyonlar Ligi arenasında devam edebilmek için Dinamo Kiev ile karşı karşıya geleceğiz. Zor maç olacak her maç gibi. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bizim için rakibin kim olduğunun hiçbir önemi yok. Kim olursa olsun çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz ki oynayacağımız bütün maçları kazanabilelim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal