Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? Sinan Engin canlı yayında garanti diyerek açıkladı

Dün akşam gerçekleşen Fenerbahçe ve Galatasaray derbi maçı sonrasında Sinan Engin öyle bir bomba patlattı ki... Ünlü spor yorumcusu olan Sinan Engin, Sarı Kanaryaların Galatasaray 'ı 2 - 0 skor ile mağlup ettiği derbi maçı sonrasında '' İsmail Kartal, Fenerbahçe 'de gelecek sezon için kalmayı garantiledi. 4 milyon euroyu bir teknik direktöre nasıl vereceksin? İsmail Kartal bu işi sonuna kadar hakketti. '' sözlerini dile getirdi.

11.04.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:05) Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? Sinan Engin canlı yayında garanti diyerek açıkladı

Fenerbahçe 'nin önümüzdeki sezonda yeni teknik direktör hocasının kim olacağı sorusu, teknik direktör olan İsmail Kartal 'ın yapılan son 8 maçta toplamış olduğu 22 puan ile karıştı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan '' Beyaz Futbol '' adlı programda yorumcu olarak yer alan ve konuşma yapan Sinan Engin ile Ahmet Çakar, Sarı Kanaryalıların İsmail Kartal ile yollarına devam etmeleri gerektiğini belirttiler.

Programda Sinan Engin 'in yapmış olduğu açıklamaların tamamı ise şu şekilde;

Sinan Engin: '' İsmail Kartal bence kalmayı garantiledi ''

'' Domenec Torrent için bu görev adeta bir piyango. Fakat İsmail Kartal yapmış olduğu çalışmaları ile Fenerbahçe 'yi topladı. Bana göre İsmail Kartal Fenerbahçe 'de gelecek sezon için de kalmayı şimdiden garantiledi. Bir santrfor, bir kanat, bir de arka tarafa baba bir oyuncu alacaksın ve İsmail Kartal ile yoluna kaldığın yerden devam edeceksin. Seneye bütçeler iyice daralıyor. Yapılan yayınlardan da bu paralar gelmeyecek. İşler aslında o kadar da kolay değil. '' dedi.


Ahmet Çakar: '' Jorge Jesus, Joachım Löw değil İsmail Kartal ''

'' 4 milyon euro'yu sen bir teknik direktöre nasıl vereceksin? İsmail Kartal bu işi sonuna kadar hakketti. '' sözlerini dile getirdi. Ayrıca Ahmet Çakar yapmış olduğu açıklamasının devamında;

'' Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu yoksa İsmail Kartal mı? Bana göre, Fenerbahçe İsmail Kartal ile yoluna devam etmeli. '' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal