Fenerbahçe’nin Transfer için Gözü TFF'nin Kararında

Fenerbahçe, transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı- lacivertliler transfer edecekleri futbolculara imza attırmak için Türkiye Futbol Federasyonu'nun harcama limitlerini duyurmasını bekliyor.

17.07.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-16:19) Fenerbahçe’nin Transfer için Gözü TFF'nin Kararında

Fenerbahçe'nin dikkati, Türkiye Futbol Federasyonu'nda... Transfer hazırlıklarına devam ediyor sarı-lacivertliler, anlaştığı futbolculara resmi imza attırmak için Türkiye Futbol Federasyonu'nun duyuracağı 2020- 2021 sezonu 'Kulüp Harcama Limitleri'ni bekliyor.

Şu zamana kadar İsmail Yüksek ile resmen, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile prensip anlaşması yapan Fenerbahçe; TFF’nin duyuracağı limitlere göre yurt dışındaki hazırlıklarına da hız verip, konuştuğu isimlere imza attıracak. Gelecek hafta Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bir araya gelmesi ve olayla alakalı karar alması bekleniyor.

Bu arada UEFA salgını nedeniyle Finansal Fair-Play anlaşmalarını yumuşatsa da, Fenerbahçe önlemli davranarak kontratı eline alan ve bedelsiz kiralık futbolcular üzerine bir transfer planlaması sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal