12.01.2022-12:37 (Son Güncelleme:12.01.2022-12:55)


1

İtalya Serie A takımlarından Lazio formasını terleten Vedat Muriqi, tatil dolayısıyla geldiği İstanbul'da bir komedi programına seyirci olarak katıldı.



2

Porgramın yayınlanan bölümünde konuşan futbolcu, transfer için mi İstanbul'da olduğu sorularına net bir şekilde, 'Tatil için buradayız.' şeklinde geçiştirdi. Fakat futbolcunun eşinin yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.



3

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan ve sarı lacivertlilerin tekrardan gündemindeki isim olan Vedat Muriqi açıklamasında, 'Tatil için buradayız. Öncelikle bunu söyleyeyim. Bu güzel şehirde olduğumuz için çok mutluyuz.



4

Biz ailece burayı çok sevdik, çok da seviyoruz. Her seferinde 1-2 gün izin olmasına rağmen buralara gelmeye çalışıyoruz en azından. Program çok yoğun. Tatile geldim.' ifadelerine yer verdi.



5

Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi'nin ardından söz alan Edibe Muriqi ise açıklamasında İtalya'da hiç mutlu olmadığını ve İstanbul'a geri dönmek istediğini aktardı.



6

Vedat'ın eşi ayrıca, 'Kimin aklını okumak isterdin? sorusuna Ali Koç şeklinde yanıt verdi. Edibe Muriqi devam eden açıklamalarında ise, 'Valla Vedat'tan özel istek var. 'Sakın en eline mikrofonu alma' dedi. 'Beni öyle bir durumlara sokuyorsun ki içinden çıkamıyorum' diyor. Ben açıkçası Ali Koç'un aklını okumak isterdim. Roma'da asla memnun değilim. Tabii ki İstanbul'a dönmek isterim.'ifadelerine yer verdi.



7

Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muriqi'nin yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



8

Edibe Muriqi'nin yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vedat Muriqi'nin eşinin söylediği sözler, Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırdı. Kosovalı golcu Muriqi'nin transferi ile ilgili gelişmeler büyük bir heyecanla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR