30.09.2021-12:13 (Son Güncelleme:30.09.2021-12:31)


1

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Olympiakos ile kaşı karşıya gelecek. Zorlu maç, Fenerbahçe dışında ülke için de çok büyük önem taşıyor.



2

Süper Lig devlerinden temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlayacak. Ülker Stadı'ndaki maç 19.45'te başlayacak. Grupta ilk maçında zorlu Almanya deplasmanında Frankfurt ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, 3 puanı alarak grubundaki avantajını arttırmak istiyor.



3

İlk karşılaşmada Almanya'nın Frankfurt ekibi ile talihsiz bir şekilde berabere kalan Fenerbahçe yararlanamadığı pek çok pozisyonun yanı sıra son dakikada penaltı da kaçırmıştı. Fenerbahçe ilk maçta böylesine bir talihsizlik yaşarken, sıradaki maçında mutlaka üç puan almak istiyor. Fenerbahçe'nin maçı ise üç puandan daha fazla bir önem taşıyor.



4

Ülkemizi temsil eden Fenerbahçe'nin, Yunan ekibi ile oynayacağı karşılaşma ayrı bir önem taşıyor. Ülke puanında Yunanistan 0.25 puan farkla Türkiye'nin hemen ardından 19. sırada yer almakta. Temsilcimiz Fenerbahçe eğer kritik maçı kazanırsa aradaki fark açılacak.



5

Sarı lacivertliler zorlu maça saatler kala son hazırlıklarını sürdürüyor.



6

Vitor Pereira'nın da takımı yoğun bir şekilde motive etmeye çalıştığı aktarılıyor. Zorlu maç öncesi gerek Fenerbahçeli taraftarlar gerek futbolseverler çok heyecanlı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR