Fenerbahçe'nin Hatayspor Maçında Serdar Dursun'un Penaltı Atışı Çok Konuşuluyor!

Fenerbahçe'nin, Hatayspor'u 2-0 yendiği mücadelede Serdar Dursun'un kaydettiği penaltı vuruşundan önce zıplaması izleyenlerin oldukça dikkatini çekti.

21.02.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-14:07)

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede Fenerbahçe, Hatayspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, Serdar Dursun'un penaltı atışları sonucu 3 puanı alan taraf oldu. Ve alınan galibiyet büyük ses getirdi. Maça ise Serdar Dursun'un kaydettiği penaltı vuruşları da oldukça dikkat çekmiş oldu. 65 ve 79. dakikada penaltı atışlarını kullanan Serdar Dursun'un 2. kez topun başına geçtiği pozisyon ise izleyenleri oldukça güldürmüş oldu.


JORGİNHO'YA BENZETTİLER

İtalyan yıldız isim Jorginho'nun klasikleşen penaltı vuruşunu taklit eden Serdar Dursun'un zıplayarak yaptığı vuruş maçın spikeri de dahil olmaz üzere herkesi güldürürken kalevi Munir de pozisyon sonrası şaşkınlığını gizleyememiş oldu. Serdar Dursun'un yaptığı bu penaltı vuruşu karşılaşmaya oldukça damga vurmuş oldu. Karşılaşmanın ardından Serdar Dursun'a büyük övgüler gelmekte.


Diğer yandan Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle taraftarlarını oldukça mutlu etti. Önce Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen ardından Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a yenilen takımda taraftarlardan gerek takıma gerek yönetime büyük tepkiler gelmişti. Bu anlamda alınan galibiyet Fenerbahçe camiasında moralleri oldukça yükseltmiş oldu.

(Görüntüler beın SPORTS kanalından alınmıştır.)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal