23.10.2021-16:16 (Son Güncelleme:14.11.2021-15:35)


1

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten ve şu sıralar Yunanistan'ın Apollon Smyrnis formasını terleten Bruno Alves, Cristiano Ronaldo ile olan konuşmasını yıllar sonra anlattı.



2

Fenerbahçe'nin bir dönem formasını terleten Bruno Alves'ten, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. Portekizli futbolcu Bruno Alves'in yaptığı açıklamalar çok büyük gündem oluşturdu.



3

Fenerbahçe'nin bir dönem formasını terleten Portekizli stoper, Bruno Alves'den eski milli takım arkadaşı dünya yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken itiraflar geldi.



4

Bruno Alves dünya yıldızıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Cristiano Ronaldo bana, ''Oynamaya devam etmelisin. Dön ve aynaya bir bak, iyi durumdasın. Futbolu ne kadar sevdiğini biliyorum, bu yüzden sakın pes etme. Cristiano Ronaldo, futbolu bırakmayı düşündüğüm sırada kararımı değiştirdi. Dünyanın en iyilerinden birinden gelen büyük destekti bu. Eğer Cristiano Ronaldo bana, ''Devam et'' diyorsa bu, devam edebileceğim içindir'' açıklamalarına yer verdi.



5

Portekizli yıldız Bruno Alves yaz transfer döneminde Portekiz ekibi Familicao ile anlaşmış fakat 20 gün sonra takımdan ayrılarak Yunanistan Ligi takımlarından Smyrnis'e imza atmıştı.



6

Portekizli futbolcu Bruno Alves, bu sezon Apollon forması ile 5 resmi maçta görev aldı. Bruno Alves 2013-2016 yılları arasında ülkemizde Fenerbahçe formasını terletmişti. Yıldız futbolcu Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonluğu kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR