Fenerbahçe'nin 16. Transferi Kim Olacak?

Bu sezon 15 oyuncuyu transfer ederek adeta transfer sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe, Norwich'in Arjantinli futbolcusu Emiliano Buendia ve Bodo/Glimt’te oynayan Philip Zinckernagel için kiralık teklifini sundu.

02.10.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-11:22) Fenerbahçe'nin 16. Transferi Kim Olacak?

Transfere şovuna devam eden Fenerbahçe, Papiss Demba Cisse'yi transfer ederek bu sezon 15. yıldızını aldı. Şimdi dikkatler transfere son noktayı koyacak futbolcuya çevirdi.

SON TRANSFER KANAT BÖLGESİNE

Alınacak 16. oyuncu kanata gelecek. Bu aşamada hem Norveç'ten hem de İngiltere'den adaylar yönetimin listesinde bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen Norwich'in genç kanat Buendia ile Bodo/Glimt top koşturan Zinckernagel Fenerbahçe'nin listesinde yer alıyor.

25 yaşındaki Philip Zinckernagel 19 karşılaşmada 14 gollük performans gösterdi.

ARALIKTA BONSERVİSİ SONA ERİYOR

Buendia için takımı yüksek bonservis isteğinde bulunurken, sarı-lacivertli ekip Arjantinli için kiralama teklifi sundu. İngiliz kulübü henüz futbolcuyla alakalı karar vermedi. Zinckernagel'in Bodo/Glimt ile kontratı aralık bitiminde sona eriyor. Bu sebeple yüksek bir bonservis ücreti yok. Fakat futbolcunun senelik maaş isteği 2 milyon Euro civarında. Fenerbahçe, bu noktada futbolcudan maaş indirimi bekliyor. 5 Ekim'de sona erecek transfere kadar gündeme farklı isimler de gelebilir.

ALINANLAR

Enner Valencia, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Mbwana Samatta, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş, Jose Sosa, Mauricio Lemos, Papiss Cisse, İsmail Yüksek, Barış Sungur (Kiralık Gitti).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal