Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil Endonezya Ligi'ne mi transfer oluyor? Mesut Özil'den transfer açıklaması

Fenerbahçe’de kadro dışı olan dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’in takımdan ayrılacağı yönünde haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Mesut Özil, Endonezya’ya transfer mi olacak? Mesut Özil, Endonezya’ya transferi hakkında konuştu.

26.05.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-15:59)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ye büyük ümitlerle transfer edilen ve bu süreçte tüm dünyada büyük bir ses getiren Mesut Özil, geçtiğimiz haftalarda sarı lacivertli ekipte kadro dışı bırakılmıştı.

Mesut Özil’in geldiği günden bu yana beklentilerin altında bir performans sergilemiş olması ve son olarak kadro dışı bırakılması taraftarlara büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.


Mesut Özil'den transfer açıklaması!

Önümüzdeki sezon öncesinde Fenerbahçe’ye veda edeceği konuşulan Mesut Özil’in bir sonraki adresinin de Endonezya olabileceği yönünde bazı haberler çıkmıştı. Mesut Özil, milyonlarca taraftarın merakla beklediği Endonezya Ligi’ne transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özil, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Şu an Türkiye'de mutluyum, çünkü ailem orada yaşıyor. Fenerbahçe ile de kontratım devam ediyor. Burada çok mutlu olduğumu da söylemem gerekiyor. Ancak şunu söyleyebilirim eğer bana bir gün Endonezya'ya transfer olup olmayacağımı sorarsanız, Bali United'a transfer olmakla ilgilenebilirim. Endonezya’da İstiklal Camii hakkında gerçekten bilgi sahibi olmak istiyorum. Ondan sonra belki ailemle Bali'de tatil yapabilirim. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal