06.04.2022-09:45 (Son Güncelleme:06.04.2022-14:47)


1

Fenerbahçeli yıldız İrfan Can Kahveci, kulüp televizyonuna Galatasaray derbisi öncesinde yaptığı iddialı açıklamalarla büyük ses getirdi. Derbide sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.



2

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde heyecan giderek artmaya devam ediyor. Taraftarların merak içerisinde beklediği karşılaşma öncesinde iki ekip hazırlıklarını sürdürüyor.



3

Fenerbahçeli yıldız İrfan Can Kahveci, Pazar günü oynanacak olan derbi öncesinde kulüp televizyonuna konuk olarak mücadele ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



4

İrfan Can Kahveci : Hazırlıklar güzel gidiyor, moralliyiz. Bir günlük iznin ardından bugün güzel bir antrenman yaptık. Yarın daha da tempomuzu artıracağız. Genel anlamda hazırlıkların iyi gittiğini söyleyebilirim. Derbi havasına giriyoruz. Daha önceki maçlardan gelen bir seriyle moraller de yerinde. Herkesin yüzü gülüyor. Güzel bir ortam var. İnşallah en güzel şekilde hazırlanacağız. Derbi tabii ki özel bir karşılaşma ama her zamanki gibi hazırlanmaya devam ediyoruz. Ligin ilk yarısında da derbi oynadık, oradan da güzel bir galibiyetle dönmüştük. Temennimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak.



5

İrfan Can Kahveci : Şu an baktığımızda rakibimizin(Galatasaray) bir iddiası yok. Tek amaçları bizi yenmek olacaktır. Bizim ikincilik için büyük bir iddiamız var. Aynı şekilde bir serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maça konsantre olacağız, bu maçı kazanmak istiyoruz. Yeneceğimizi de düşünüyorum çünkü bizim kadro kalitemizin onlara göre daha üst seviyede olduğunu söyleyebilirim. İnşallah yeneriz.



6

İrfan Can Kahveci : Derbi tabii önemli ama bizim için her maç önemli. Bizim amacımız bundan sonraki her maçı kazanmak tabii ki ve çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak.



7

İrfan Can Kahveci : Derbiyi aslında dışarıdan izlemek daha heyecanlı. İçindeyken tabii o heyecanı yaşayamıyorsun. Heyecanı yaşıyorsun ama daha az heyecanlı oluyorsun. Çünkü oynuyorsun ve senin kontrolün altında. Ama küçüklükten beri dışarıdan izlediğim için o derbiler izlerken daha heyecanlı oluyor. Kayseri maçında güzel bir gol attım inşallah derbide de atarım. Yapamadığım sevinci de belki bizim stat da yaparım. Maça bütün ailem gelecek.



8

İrfan Can Kahveci : Taraftarlarımızdan beklentim maç bitene kadar bize destek olsunlar. Sonuna kadar yanımızda olsunlar. Zaten öyle olduğunda bizi stadımızda yenecek takım yok. Diğer takımlarda oynarken de Şükrü Saracoğlu’na geldiğimde o büyülü havasını hissediyorum. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece o stattan kimse çıkamaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR