Fenerbahçeli Şükrü Birand Hayatını Kaybetti! Şükrü Birand Kimdir, Neden Öldü?

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Şükrü Birand hayatını kaybetti.

28.06.2019-13:34 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-13:43)

Şükrü Birand hayatını kaybetti. Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen ve kulübün efsaneleri arasına giren Şükrü Birand'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü, Birand için yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl boyunca formamızı giyen 4478 numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyemiz eski milli futbolcumuz Şükrü Birand’ı kaybetmiş olmanın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Fenerbahçe’nin ve Türk sporunun efsane ismi Şükrü Birand’a Allah'tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Mekanı cennet olsun."

Fenerbahçe Haberleri: Şükrü Birand neden hayatıbı kaybetti?


Fenerbahçe kulüp tarihinin en önemli futbolcuları arasında yer alan Şükrü Birand, 75 yaşında hayatıbı kaybetti. Şükrü Birand'ın hayatını kaybetmesinin ardından efsane ismin ölüm nedeni merak edildi. beIN Sports'un geçtiği habere göre 23 Mart'ta kalp krizi geçiren ve kalbine iki stent takılan Şükrü Birand, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şükrü Birand kimdir, kaç yaşında? Şükrü Birand hayatı 

Şükrü Birant (d. 1 Ocak 1944, Ankara), Türk eski millî futbolcudur. Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giymiştir. Fenerbahçe için kulüp tarihinin önemli futbolcuları arasında gösterilmektedir. İşçi bir ailenin çocuğu olan Şükrü, 1 Ocak 1944'te Ankara'da doğdu. Babası torna ustasıydı. İlkokul çağında ailesi Adapazarı'na göç eden Şükrü, ilkokulu Adapazarı'nda okudu. Sonra tekrar ailesiyle Ankara'ya döndü. Liseyi Ankara'daki Yıldırım Beyazit Lisesi'nde okudu. Futbolculuğu sırasında İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde okudu ve buradan mezun oldu.

968 yılında tanıştı eşi Rengül Erçetin'le, 3 Temmuz'da Moda Deniz Kulübü'nde nişanlandı, 29 Kasım'da Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde evlendi. Birkan ve Burçak adında iki oğlu ve bir tane de torunu vardır.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal